Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11506213 www.bgdnes.bg

„Ферари” вкара Джъстийн Бийбър в черния си списък, няма да му продава коли

„Ферари” постави Джъстийн Бийбър в черния си списък от клиенти, на които никога повече няма да продава коли. Според в.”Стампа” певецът нарушил моралния кодекс на автомобилната къща от Маранело заради публично демонстрираното неуважение към италианската марка. В този регистър има и много други ВИП клиенти, като например актьорът Никълъс Кейдж, рапърите Фифти Сент и Тайга, боксьорът Флойд Мейуедър, звездата Ким Кардашиян.

Причината за най-новото попълнение на черния списък с името на Бийбър е, че той показал публично как не се грижи за колата си „Ферари” 458, купена през 2015 г. Той я паркирал на място, което забравил, и я оставил там две седмици без никакви грижи. На всичкото отгоре публикувал в социалните мрежи тази случка, иронизирайки с колата. Освен това Джъстийн сменил и цвета на автомобила си, боядисвайки го в електрическо синьо. Третото непростимо нещо е, че го предложил на търг, което е строго нарушение на препоръката, която автомобилната къща отправя към клиентите си в момента на купуването на нейните продукти.

Джъстийн е имал няколко пъти проблеми с правосъдието в миналото - заради шофиране в пияно състояние и с изтекла книжка, за оказване на съпротива на властите, за предизвикване на свади. Той е бил критикуван много пъти и за „разюздания” си живот – хващан е с дрога и момичета, в компания на проститутки, за шофиране с превишена скорост и др. През 2014 г. по време на пътуване с нает от него частен самолет Бийбър пушил толкова много марихуана, че пилотите били принудени да си сложат кислородните маски.

Джъстийн е женен от 4 г. за модела Хейли Болдуин, племенница на актьора Алек Болдуин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама