Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12888897 www.bgdnes.bg

Фенове и колеги на музиканта: Убиецът на Денис се разхожда на свобода

1 година от смъртта му 

Гаджето на Теофиков не може да го прежали 

Убиецът на Денис Теофиков се разхожда на свобода!

В това са убедени част от феновете на покойния музикант. Вчера се завърши една година от кончината на Теофиков. Денис загина при инцидент на 24 октомври и остана завинаги на 21. Тялото му бе намерено безжизнено на земята в столичния квартал "Цариградски комплекс".

Според първоначалната версия Теофиков се е самоубил. Той скочил от седмия етаж.

Това обаче бе категорично отхвърлено като възможност от почитателите на младия изпълнител.

"Никой не вярва, че Денис се е самоубил! Все още убиецът му се разхожда спокойно", твърдят няколко от феновете на Теофиков.

Реклама

На подобно мнение са и колегите на загиналия певец.

Близката до почерненото семейството певица Кали вече няколкo пъти категорично отрече версията Денис сам да е скочил от терасата на жилищната сграда. На същото мнение е й колегата й Галин.

Полицията още мълчи по случая, въпреки че изминаха 12 месеца от случката. От МВР работят по версии за смъртта на Денис Теофиков. Разследва се дали това е убийство, самоубийство или инцидент.

Според униформените музикантът е бил на купон в апартамента на приятел. Присъствали общо 6 или 7 души. В дома са открити наркотици и алкохол. В интернет, часове след смъртта на музиканта, се появи клип, на който младежът лежи на земята. Всичко около него е в кръв, а девойка, приличаща на приятелка му, не спира да ридае.

Гаджето на покойния Денис Теофиков - Алекса, още не спира да сънува и бленува един ден отново да го види.

Тунингована брюнетка продължава да страда за голямата си любов, въпреки че певецът не е между живите.

"Една година се измина откакто не съм чувала гласа ти, не съм виждала очите ти, не съм усещала топлината и не съм целувала устните ти. Преди година на този ден аз загубих любовта на живота си! Всяка моя мечта, всяка моя емоция, тръпка и топлина в мен изчезна", разкрива душата си Алекса на годишнината от кончината на Денис Теофиков.

Реклама

Половинката на музиканта още помни последния път, в който той изрича "обичам те". Признава, че никога няма да забрави този момент. Това се случва дни преди Теофиков да загине.

"Ти (б.а - визира Денис) ме научи какво значи любов, какво значи да обичаш и да те обичат. Животът ще си дам, за да се върнеш, за да имам още един миг с теб, само секунда време да погледна. Само ти можеш да ме върнеш към живота, само ти може да върнеш усмивката ми. Година по-късно болката не минава! Липсата става все по-голяма, раната все по-дълбока, а сърцето все по-празно. По-жестоко е живот без теб от смърт, моля те, не ме оставяй тук", добавя Алекса.

Редица попфолк изпълнители отдадоха почит на покойния си колега. И си спомниха прекрасните мигове, в които са имали с добрия си приятел Теофиков. Сред тях бе и щерката на Лияна - Дениз.

Реклама
Реклама
Реклама