Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/15201344 www.bgdnes.bg

Мис България отново гадже с Румен Радев

  • Двойката се събира след раздяла 
  • Теодора Мудева и моделът заедно в "Игри на волята" и живота 

Мис България и Румен Радев отново са заедно!

Най-красивата българка за 2018 г. Теодора Мудева и моделът, който е адаш на президента, прекараха романтична почивка на остров Тасос, където се насладиха на своята нова любов. Двамата изкарват дълга връзка, която през годините е прекратявана заради неразбирателство. От няколко месеца насам двамата отново са на крилете на любовта и вече я демонстрират свободно пред своите близки и приятели.

Реклама

Красавицата от Сливен, която се мести по-късно в Бургас, а след това в София, и съименникът на държавния глава са един от козовете на продуцентите на новия сезон на риалити предаването "Игри на волята 5", който започва на 2 септември. Двамата влизат заедно във формата, а идеята на създателите на шоуто е да се повтори сагата от миналия сезон с Алекса и Елица, които успяха да вдигнат осезаемо рейтинга, издават източници на "България Днес".

Двамата дебютират като двойка на фестивала на фолклорната носия в Жеравна през август 2019 г., а Мудева сподели тогава, че е важно за нея семейството й да не се притеснява, че ще попадне в лоша среда.

"Нямам такива потребности", споделя моделката, след като взе приза, на въпрос дали се гласи да живее в чужбина с някой богат човек.

Месеци преди да завърти любовна авантюра със състезателя по джудо, Мис България 2018 Теодора Мудева оставила дългогодишния си приятел Димитър Дросев. Въпреки че се разделили, двамата продължавали да бъдат партньори в състезателните латинотанци.

Теодора Мудева е от малкото родни миски, които с упорит труд изкарват парите си и не разчитат на богати мъже да й осигуряват луксозен начин на живот. Доказателство за това е миналото лято, когато Теди работи почти денонощно.

"Много се изморих. Работих на три места. Бях на рецепцията на известен хотел в Свети Влас, вечер участвах в шоу програми с латинотанци, а през останалото време заснемах професионални фотосесии", сподели пред "България Днес" тогава Мис България броени дни след като отпразнува 21-вия си рожден ден на плажно парти с най-близките си приятели.

Реклама

"Когато човек е с чисти намерения и помисли, всичко се връща. Искам да градя нещо стойностно сега и това да проработи за мен един ден. Много трудно лято ми беше, но успях да събера пари за цяла зима, знам как да ги харча разумно и как да си разпределям правилно бюджета", разказа най-красивото наше момиче за 2018 г., а ограниченият сън, прекалената ангажираност и напрежение не успели да сломят красавицата.

Рожденият ден край морските вълни се оказал разковниче за по-нататъшните събития в живота на Мудева.

"Най-големият ми подарък бе, че осъзнах, че имам истински приятели. Досега бях много предпазлива и не се доверявах лесно, трудно допусках хора. Винаги се раздавам за околните и правя нещата за тях така, както за себе си. В един момент осъзнах, че се раздавам много излишно за неподходящи хора, а за близките ми приятели не толкова. Приятелите ми са още от деца. Просто идва момент, в който се преоткриваш и разбираш истината", разкри още Мис България 2018.

Четете още

Румен Радев влиза в "Игри на волята"

Румен Радев влиза в "Игри на волята"

Мис България 2018 Теодора Мудева пред "България Днес": Не Рюте, корупцията у нас ни спира за Шенген

Мис България 2018 Теодора Мудева пред "България Днес": Не Рюте, корупцията у нас ни спира за Шенген

Мис България Теодора Мудева: Работих цяло лято,за да имам пари за зимата

Мис България Теодора Мудева: Работих цяло лято,за да имам пари за зимата

Миската Мудева ЧУКНА 21 в морето

Миската Мудева ЧУКНА 21 в морето

Реклама
Реклама
Реклама