Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16859572 www.bgdnes.bg

Половин кило марихуана иззеха ченгета в Стара Загора

Половин кило марихуана намериха у жилището на 19-годишен дилър в Стара Загора. За случая съобщават  от пресцентъра на ОДМВР  в областния град.

На 18 януари около 15:30 часа в Стара Загора служители на първо РУ задържали, точно след тъмна сделка, 42-годишен криминално проявен тип. Бандитът заявил, че закупил 1 грам марихуана от 19-годишен мъж , криминално проявен и осъждан. Същият ден 19-годишният е забелязан в таксиметров автомобил в Стара Загора, управляван от 33-годишен мъж. В автомобила са открити няколко полиетиленови топки, съдържащи суха тревиста маса, около 200 грама, и електронна везна, за които водачът заявил, че са на 19-годишния. При последвал обиск в 19-годишния е открита около 300 грама зелена тревиста маса. Извършена е проверка на адрес, обитаван от младия мъж, където също е открита зелена тревиста маса, около 5 грама. Като клиент на 19-годишния, преди да е осъществена сделка, е установен и задържан и 48-годишен мъж, криминално проявен, осъждан. Четиримата мъже, включително и шофьора на таксито, са задържани за 24 часа.

Работата по случая продължава в рамките на започнато бързо производство за разпространение на наркотични вещества под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Четете още

Внучката на Виолета Донева: Не помня как наръгах баба 54 пъти!

Внучката на Виолета Донева: Не помня как наръгах баба 54 пъти!

Наши наркотрафиканти по стъпките на Пабло Ескобар

Наши наркотрафиканти по стъпките на Пабло Ескобар

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама