Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17570527 www.bgdnes.bg

Жената спасява звезда на ЦСКА от хазарта

Българката Виктория опитва да държи Тобиас Хайнц далеч от казината, психоложката на "червените" също помага на норвежеца

Норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц слага край на алкохола и хазарта! С помощта на българската си приятелка Виктория Ангелова талантливият халф опитва веднъж завинаги да се откаже от пороците си. Хайнц тръгна по казина през последните месеци и това видимо се отрази на представянето му на терена. Норвежецът започна силно кариерата си при "червените", но след това формата му рязко спадна. Проблемът му с хазарта и алкохола бързо бе разкрит от фенове на ЦСКА, които дори го заснеха в игралната зала.

Реклама

"Хайнц има голям проблем с алкохола и казината. Затова и играе слабо напоследък. Ако искате, мога да ви изпратя да видите на какво прилича в 6 сутринта...", каза лидерът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца. Той разкрива, че Хайнц е профукал 5000 лева при последното си посещение. "Май футболът повече му върви", коментира известният фен. 

Според някои информации норвежецът има и сериозни лични проблеми в родината си, които са го подтикнали към пороците. В последно време неговата приятелка Виктория е плътно до него и се опитва да го държи далеч от казината и пиячката. Двамата прекарват повече време заедно и избягват шумните компании. Те се отдадоха на луксозна почивка в Дубай наскоро, опитвайки да избягат от проблемите. Родителите на красавицата са от Созопол, но преди време се преместват да живеят в Норвегия. Именно там Тоби и Вики се запознават.

От ЦСКА също опитват да помогнат на един от най-добрите си футболисти. С него разговори провежда и психоложката на отбора Полина Хаджиянкова. Тя работи като психолог в ЦСКА от няколко месеца, но доскоро клубът пазеше името й в тайна. Нейната майка е легендарната баскетболистка Нина Хаджиянкова, която печели Купата на европейските шампиони през 1984 г.

Хайнц заобичва луксозния живот и забавленията по време на престоя си в турския "Касъмпаша", където получава много висока заплата. "Когато за първи път сбъднеш тази чуждестранна мечта, малко полудяваш - признава в интервю Хайнц. - Когато дойдоха първите заплати, похарчих добри суми, за да се забавлявам, със сигурност си купих и скъпи дрехи." Малко след идването си в България през лятото той е посветен и в чалга купона. Хайнц се забавлява в компанията на съотборника си Джонатан Линдсет в известно столично заведение.

Четете още

Време е за дербита: Кой ще спечели битката - "Левски" или ЦСКА-София?

Време е за дербита: Кой ще спечели битката - "Левски" или ЦСКА-София?

ЦСКА-София излиза без капитаните срещу "Левски"

ЦСКА-София излиза без капитаните срещу "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама