Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1773178 www.bgdnes.bg

Влюбен Ромео отвлече ученичка

Хлапак имитира групата за отвличания "Наглите" заради празника на влюбените "Свети Валентин". 16-годишният младеж "похити" в четвъртък седмокласничката Ивета Димитрова на метри от училището й във Варна. За щастие всичко се оказа инсценировка.
След второто междучасие момичето решило да се разходи с двама свои приятели около училището. Тримата не се намирали на повече от 100 метра от сградата на Второ СОУ "Неофит Бозвели", когато изневиделица ги връхлетяла непозната кола. От возилото слязъл младеж с качулка на главата. Изблъскал на земята седмокласничката Стела и осмокласника Румен. След като си разчистил пътя, сграбчил слабичката Ивета. Замъкнал я до колата и я натикал със сила в черен автомобил "Хонда".

Секунди след това отпрашили в неизвестна посока. Румен и Стела бързо позвънили на спешния номер 112.
Изведнъж цялото школо се напълнило с родители, полиция и любопитни съседи. Майката на момичето също бързо пристигнала в сградата на Второ СОУ в морския град. Жената изпаднала в шок. Започнала неконтролируемо да крещи по коридорите, като накрая се свлякла в несвяст пред кабинета на зам.-директорката на училището.
В същото време униформените разпитвали свидетели на похищението и трескаво започнали да издирват Ивета и нейните нападатели. При вида на полицаите и инспектора от Детска педагогическа стая тийнейджърите обяснили, че се наговорили помежду си да измислят цялата история, за да разтревожат родителите на Ивета, с които тя била в конфликт. Освен това седмокласничката имала намерение да посети Каварна за празника на влюбените със своя две години по-голям приятел. Двамата бегълци били спипани на автогарата във Варна малко преди да отпътуват към романтичната си почивка.


"Слава Богу, намериха я жива и здрава, полицията си свърши работата", проплака майката на Ивета и затвори телефона.
За Ивета учителите са категорични, че не е добра ученичка и има лошо поведение.
"Ивета постоянно ходи до трансформатора зад даскалото и се напушва с трева", обясняват съученици.
Въпреки че отвличането се оказало фалшиво, след инцидента с Ивета паникьосаните родители започнали трескаво да пишат извинителни бележки за отрочетата си и набързо ги прибрали от училище.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама