Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18192100 www.bgdnes.bg

Прекратиха разследването срещу играч на "Лудогорец" Оливие Вердон за побоя

Футболистът на "Лудогорец" не e посягал на Ема Зоугари

Инфлуенсърката била психически нестабилна, лекувана е в клиника навремето

Прекратиха разследването срещу футболиста на "Лудогорец" Оливие Вердон за побоя над бившата му изгора Ема Зоугари. Оказва се, че красавицата е психически нестабилна и версията й не съвпада с фактите и доказателствата. Това каза пред "България Днес" наблюдаващият разследването прокурор Десислава Недкова от Районната прокуратура в Разград.

"Не открихме доказателства Вердон да е пребил Ема Зоугари, както тя твърдеше. Жената е психически нестабилни и се е метнала от втория етаж на сграда в Разград, а травмите й са именно от падането, а не от побой. Преди дори е лекувана в психиатрия. Каквито доказателства събрахме по случая, ги изпратихме във Франция", пояснява прокурор Недкова.

Реклама

"България Днес" направи проверка и се оказа, че във Франция разследващите са стигнали до същите заключения като нашите следователи. Прокуратурата в Метц е прекратила разследването окончателно и са категорични, че Вердон е невинен.

Бенинският национал беше преследван от 24-годишната студентка и инфлуенсърка Ема Зоугари, с която футболистът имаше връзка през 2020 г. на два фронта. Единият сигнал беше подаден в Метц, Франция, а другият в Разград. И двете жалби бяха за едно и също нещо.

Нестабилната красавица подаде жалба на 31 май 2021 г., обвинявайки Вердон в умишлено насилие, отвличане и смъртни заплахи. В нощта на 14 срещу 15 ноември 2020 г., докато гостува на Оливие в България, Ема Зоугари се мята от втория етаж на сградата, което е акт на отчаяние след сериозна кавга с играча. Тя свидетелства, че е била жестоко бита от бенинеца след пристъп на ревност от негова страна. Ема твърди, че всичко се случва пред очите на Кевин - братовчед на играча и който също е обект на жалбата. Младата жена едва не умря и получи сериозни медицински усложнения след този инцидент. Тогава прокуратурата погна Вердон, дори имаше съмнение, че освен побоя футболистът е бутнал Ема през прозореца. Това също бе доказано, че не е така.

След като всичко е прекратено, адвокатът на Ема Зоугари дори се опитва да убеди прокуратурата в България да възобнови разследването, но тази молба е отказана категорично. Французите също отказват, смятат случая за приключен.

 Искат защитника в Бундеслигата

Централният защитник на "Лудогорец" Оливие Вердон почти сигурно ще бъде продаден това лято. Сериозен интерес към него има от отбори в германската Бундеслига. Националът на Бенин струва около 2,5 милиона евро. През зимата към бранителя имаше предложение от италианския елитен "Торино". Запитвания за Вердон има още САЩ и Саудитска Арабия. Вердон има 156 мача с фланелката на "Лудогорец", в които е отбелязал 10 попадения. В Разград футболистът пристигна през 2020 година от състава на испанския "Алавес".

Четете още

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Играч от българското първенство вкара на европейско

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Играч от българското първенство вкара на европейско

РАЗВРЪЗКА! Съпругата отряза Вердон след скандала с Габриела от "Ергенът"

РАЗВРЪЗКА! Съпругата отряза Вердон след скандала с Габриела от "Ергенът"

Станислав Генчев реже "Лудогорец" заради "Левски"

Станислав Генчев реже "Лудогорец" заради "Левски"

Вердон: "Лудогорец" беше добър избор

Вердон: "Лудогорец" беше добър избор

Реклама
Реклама
Реклама