Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18310541 www.bgdnes.bg

Специалисти: Паразитите в организма често остават незабелязани advertorial icon

Наличието на паразити в организма често остава незабелязано за нас.  Паразитолозите напомнят, че най-често начините, по които могат да попаднат в организма, са чрез консумация на замърсена храна, недобре изпечено месо или сухи мезета или непречистена вода. Паразитите могат да попаднат в организма и заради ниска хигиена - допир до замърсени повърхности и други.

Периодичното пречистване, веднъж на всеки 6 месеца, може да ни спаси от много главоболия, твърдят експертите.  Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм. Зa cъжaлeниe, лечението в пoвeчeтo случай се нaзнaчaвa eдвa кoгaтo паразитите ca вeчe видими.

Тялото ни подсказва, че имаме паразити

Заразяването с паразити може да се определи и по външния вид на човека, както и по онези признаци, които свидетелстват за това, че в организма има някакви нарушения: пъпки, себорея, груба кожа, петна, ранно оплешивяване, папиломи, напукани пети, чупливи нокти, чести остри респираторни заболявания, ангина, хроничен тонзилит, синузит, полипи, хъркане, лош дъх и други.

Билков пречиствател на организма

На българския пазар има изцяло натурален продукт, който помага за пречистването на организма. ПАРАЗИТАКС успешно пречиства тялото по естествен път. Основното действие на продукта може да се характеризира като цялостна детоксикация. Една опаковка ПАРАЗИТАКС съдържа 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием (по 2 капсули дневно). Препоръчителния период на терапия е 3 месеца. Поръчайте сега на промоционална цена от 72 лв. за 3 опаковки. Заявете онлайн на www.biotica.bg или на тел. 0877 72 10 40

Ползи от приема на продукта:

  • Пречиства червата и кръвоносната система;
  • Подобрява храносмилателната система;
  • Подкрепя имунитета и намалява хроничната умора;
  • Подобрява състоянието на кожата при сърбежи и други проблеми;

Пълната продуктова гама на Bioticа 1961 може да откриете и в специализирания магазин на адрес: София, бул. “Христо Ботев” №60

Реклама
Реклама
Реклама