Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1840801 www.bgdnes.bg

Красимир Велчев може да не е водач на листа на ГЕРБ

"Няма как да има прогрес и да има имидж в една институция, когато непрекъснато злобата и клеветата преобладават в тона". Това заяви пред журналисти председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев в коментар на работата на 41-ото Народно събрание.


„Във всичко друго можем да бъдем упреквани, но не можем да бъдем упрекнати, че не сме били достатъчно прозрачни или сме направили затъмнение. Поне аз нищо не съм крил и съм бил готов да разговарям на всякакви теми", заяви Велчев и посочи, че вече има номинация за включване в листите, но не може да каже дали ще е водач на листа на ГЕРБ за предстоящите избори. - "Номиниран съм, но за себе си не съм решил".

"Това е тема, която ще разберете до две седмици. Когато човек решава какво ще прави занапред, първата задача е да поговори с близките и приятелите, с които е работил и е поел ангажимент към тях. В началото получихме няколко шамара и се потвърждава поговорката, че един бит е колкото двама небити. Добре, че получихме тези шамари в началото, защото всички се стегнаха. Хората в групата видяха, че всяка тяхна стъпка като публични личности се следи. Дори съм казал в групата да внимават къде пресичат - дали на пешеходна пътека, или не."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама