Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1861185 www.bgdnes.bg

Ганчо пръснал динята на пода, за това уби Кристина

12 години в затвора ще лежи извергът от Българово Ганчо Маринов и според апалативните съдии в Бургас. Те потвърдиха присъдата на първоинстанционния съд.

Жестокият убиец преби до смърт с шутове и юмруци жена си Кристина Петкова на 4 август м.г.

Реклама

Маринов трябва да плати 70 000 кръвнина на сина си от убитата и по 5000 лева на родителите й.

Ганчо се призна за виновен по-рано пред Окръжен съд - Бургас, надявайки се на по-лека присъда.

Причината за бруталното убийство се оказа една диня, стана ясно от съдебния акт, цитиран от Флагман. На 4 август м.г., около 18:30 часа, Ганчо казал на Кристина, която била инвалид, да побърза да му отвори вратата, защото носил тежкия плод в треперещите от алкохол ръце. Тя обаче се забавила и мъжът изтървал динята. Тя се пръснала на парчета по земята. В този момент извергът така се разгневил, че започнал да я блъска, където свари. Съседите чули виковете й за помощ, но не посмели да се намесят.

Около 22 часа жената изпаднала в кома и тогава Ганчо Маринов решил да позвъни на телефон 112. На дошлите лекари той обяснил, че случайно я заварил в това състояние. Пред полицаите даже се заканил, че ще намери извършителите. Жената вече била издъхнала.

Ганчо е известен с побоищата си в Българово. Всеки път след като се напиел налитал с юмруци върху Кристина и роднините си. Докато била бременна от него, Кристина претърпяла тежък инцидент. Ганчо й се нахвърлил с брадва, блъскал е в краката, така тя останала инвалид за цял живот.

 

Реклама
Реклама
Реклама