Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/19188406 www.bgdnes.bg

ДАНС търси агенти с руски и персийски език

*Агенцията обяви конкурс за служители 

*Не трябва да са над 40 години и да не употребяват наркотици 

ДАНС обяви конкурс за назначаването на агенти!

Изискванията към кандидатите са да владеят редки езици, както и да не бъдат по-възрастни от 40 години и да не употребяват наркотици.

От съобщението за конкурса става ясно, че се търсят по двама агенти, които владеят китайски, турски и руски език, както и по един с персийски, арабски и албански език.

Реклама

Да имат само българско гражданство, да са навършили пълнолетие, да не са поставени под запрещение, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер независимо от реабилитацията и да нямат наложено дисциплинарно наказание "уволнение" са част от общите изисквания, но има и специфични изисквания към желаещите да работят като агенти - да не страдат от психични заболявания, да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да не употребяват наркотични вещества, да не осъществяват дейност против националната сигурност, териториалната цялост или суверенитета на страната или целяща насилствена промяна на конституционно установения ред, да не са получили резултат от психологичното изследване от предходни конкурси "психологически непригоден" за държавна служба в ДАНС и други.

Място за подаването на документи е сградата на Държавна агенция "Национална сигурност" на адрес: София, бул. "Черни връх" №45, всеки делничен ден от 9 до 11 ч. и от 14 до 16 ч. лично или чрез представител на кандидата. Срокът за подаване на документи е 1 ноември тази година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама