Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1988837 www.bgdnes.bg

Красимир Райдовски: Най-големият виновник за скандала с бюлетините е президентът

"Най-големият виновник за скандала с бюлетините е президентът. Той продължава да протака, а така се печели време, за да се замитат следи. Той сега изведнъж се почувства значим и защо да си пропуска шанса." Това обяви Красимир Райдовски.


"Едни и същи хора имаха интерес да направят тази схема с бюлетините. Те го направиха и по време на президентските избори. Те нямаха интерес да променят правилата на играта. От 10 секции в Лясковец в 5 намериха от тези бюлетини?, сподели Райдовски. - Ако няма обществена поръчка, много са зле нещата. Към момента никой не вади документ за това. Печатарят има вина, вероятно. Главният секретар Росен Желязков има вина. Но това са хора изпълнители. Интересно е да се разбере кой казва какво да се направи. Кой е генералът?"

Райдовски коментира и скандала с изтеклите документи от прокуратурата, които вчера бяха разпратени до медиите. "Тези документи са били само в ДАНС. Това е факт и най-вероятно са тръгнали от тази служба. Двама от началниците в ДАНС са много близки до Борисов. Ставащото в службите бе заложено още преди 23 години. Почти няма политик, който де не се ровичка там, за да получи информация, за да рекетира някого. Двойното дъно не е измислено от сегашните нещастници. Сегашните управляващи се умствено импотентни, за да правят добри схеми", обясни още Райдовски.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама