Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8142733 www.bgdnes.bg

Митко Щерев пак захапа Лили

Войната продължава 

"Там морал няма. Има само пари!", отсече легендарният композитор 

"Митко Щерев и Лили Иванова заравят томахавките!", гръмнаха медиите в края на миналата година.
Дрън-дрън, та пляс! Войната продължава с пълна сила и извън съдебната зала, в която легендарният композитор и ненадминатата естрадна прима се срещнаха преди 10 години.


Сега, още в първите дни на 2020 г., Митко Щерев отправи поредни солени обвинения към звездата, и то какви: "По-двойствен човек от Лили не съм виждал. Десет години обясняваше на публиката си, че може без старите хитове, а сега изведнъж, в последната година, отново завършва концертите си с "Детелини". И то при положение че има официална забрана от автора Асен Гаргов, който беше безкрайно обиден, че не му се разреши да издаде диск с общите им песни за 60-годишнината му. Лично с него имах среща, на която той ме попита по какъв начин да направи неговата забрана, която депозира и в "Музикаутор". За мен не е важен фактът, че наследниците на Гаргов са позволили, а по-важно е морално ли е една певица, която има официална забрана поради сериозни причини, да пее една песен, като знае, че авторът, макар и починал, не е искал тя да я пее. Къде е моралът на Лили?! Това значи, че няма морал, а има само пари".

Реклама


Митко Щерев допълва, че с удоволствие би дал "забранените песни на Лили" на младата певица Михаела Маринова, която печели симпатиите на Щерев.
Е, та това звучи ли ви като "сдобряване"?! Не звучи дори като възможност за сдобряване в бъдещето, а напротив - тепърва конфликтът ще се задълбочава.


Двамата имаха съдебен сблъсък преди 10 години, когато Лили се почувства засегната от "обидни думи" на Щерев по неин адрес. На свой ред той пък заяви, че тя е унизила него и семейството му в своя биографична книга, където намеквала за изневери на жена му, а него наричала "беден като църковна мишка".
Нищо не е свършило, войната продължава!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама