Реклама
https://m.bgdnes.bg/da-pomognem/article/13879520 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Луна: Радев ще се откаже от властта

Това ще стане на 15 юни, на 24 май ще има правителство, сочи направената от излълнителката звездна карта на България

"На 15 юни - Ден на децата и празник на можещите в политиката, президентът доброволно се отказва от властта." Това прокламира попфолк ветеранката Луна в изработената от самата нея "звездна карта" на България. Сверката с този хороскоп помага на Луна да не си хвърля нито гласа на вятъра при всички избори, нито политическите прогнози.

Реклама

"Няма да участвам в тези избори. Защото това е моят празник. На 2 април имам рожден ден. Щом народът ме е поискал за президент, значи това е и всенародно тържество", каза за "България Днес" певицата. Изпълнителката на "Искам го, стискам го" е категорична, че трябва да побързаме да празнуваме ЧРД-то й, тъй като "от 3 април България отново я чака терор".

В първата декада на тази година певицата сътвори астрална карта на най-важните събития, които очакват страната ни през 2023-та. Досега певицата я пазеше само за личен ориентир, но сега е преценила, че е ударил часът да я направи публично достояние. Хороскопът се базира и на "магията на числата", уточни гласовитката от Шумен.

"2021-ва например е отминала година на кражби, тя е била сита и материално благополучна", подчертава Луна. 2022-ра за нея пък е "отминала година на шарлатани, гълъбари и прочистване".

"2023-та е начало на цикъл на духовно проявление", смята изпълнителката с политически мераци.

"Звездната карта" на страната ни дава основание на Луна да направи и друга важна политическа прогноза - че на 24 май ще осъмнем с нов кабинет.

"Това е Празник на буквите и на говорещия човек. Ден на ново правителство, но с трудно начало", твърди певицата.

Блондито, което бе забелязано на рождения ден на партията на бившия премиер Стефан Янев "Български възход", но отрече да е неин член, затваря обаче "астралната карта" за широката публика след 15 юни - деня на прогнозираното от нея отказване на Румен Радев от властта.

С репликата си "следва продължение" Луна само държи в напрежение феновете си, но явно това е нейният "филм". "Когато му дойде времето, ще говоря за времето след 15 юни", успокоява най-любопитните сънародници певицата. Дали това означава, че отново ще се кандидатира за държавен глава, остава в сферата на догадките. Но ако Луна наистина вярва, че е всенародна любимка, нищо чудно пак да щурмува "Дондуков" 2.

Четете още

Фолкпевицата Луна: Нямаше какво да ям!

Фолкпевицата Луна: Нямаше какво да ям!

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Луна изгря с нова визия

Луна изгря с нова визия

Луна се пусна по шевица

Луна се пусна по шевица

Реклама
Реклама
Реклама