Реклама
https://m.bgdnes.bg/evro%202024/article/18177667 www.bgdnes.bg

Ето кои красиви дами ще отразяват Евро 2024 (СНИМКИ)

Красивите лица на Евро 2024 ще бъдат българските спортни журналистки, които ще отразяват за зрителите големия футболен форум. За каналите на Нова и Диема Спорт 3 ще работят три дами - футболната съдийка Павлета Рашкова, Валерия Видева и Велислава Миланова. Първата от тях вече се похвали, че е в Германия и се готви за старта на турнира. 

"Имаме удоволствието да сме в Германия, за да се потопим в емоцията и атмосферата, които вече са завладели страната домакин. Ще ви предаваме всичко най-интересно в нашите студиа. Ще се постараем да ви пресъздадем това, което виждаме", обещава Павлета. 

Реклама

"Подготвили сме ви изключително любопитни гости и много забавни материали", се обръща към аудиторията Валерия. "Няма да разчитаме на късмета на начинаещия, а сме подготвени да ви предадем всички емоции и всичко най-интересно", споделя Велислава. 

Българската национална телевизия, която също ще излъчва мачовете, не остава по-назад откъм присъствие на нежния пол. Всеки делничен ден по време на европейското първенство, от 9:05 ч., водещата на "Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024" Тереза Мутафчиева ще приветства в студиото популярни личности като музиканти, актьори, инфлуенсъри. 

Атмосферата от стадионите ще предава Десислава Францова.

Най-забавните видеа и снимки от социалните мрежи ще бъдат представяни от Андреа Банда Банда. 

Четете още

СВЕТЪТ Е ФУТБОЛ! Геро за Англия, Фики за Португалия, Кали за Испания

СВЕТЪТ Е ФУТБОЛ! Геро за Англия, Фики за Португалия, Кали за Испания

Легендата Илиян Киряков: Шотландия ще даде битка на немците

Легендата Илиян Киряков: Шотландия ще даде битка на немците

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама