Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16798462 www.bgdnes.bg

Край на пиенето в ЦСКА-София! Ел Маестро спря алкохола на играчите

Плашат играчи със сериозни глоби за нарушаване на режима

Шефовете и треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро затягат дисциплината на "Армията" от Нова година.

В последно време няколко от играчите бяха хванати в издънки, което кара ръководните фактори на "Армията" да вземат мерки. Футболистите са заплашени със сериозни глоби при неспазване на режима и нови пиянски изцепки. Санкциите са в различен размер в зависимост от провиненията и са съобразени с вътрешния правилник, който бе променен след идването на Ел Маестро.

Реклама

Забранени са нощните заведения, освен в случаите, когато отборът е в почивка. Налагат се глоби за закъснения, за наднормени килограми и други подобни гафове. В лагерна обстановка има вечерен час, нарушаването на хранителния режим също не се толерира, както и закъсненията за закуска или обяд.

Наскоро лидерът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца разкри, че една от звездите на отбора Тобиас Хайнц има проблеми с алкохола и хазарта. Вероятно това е една от причините формата на норвежеца рязко да спадне напоследък. По-късно стана ясно, че Хайнц има и сериозни лични проблеми. Преди време неговият сънародник Джонатан Линдсет също бе спипан почерпен в чалготека, но тогава отборът е бил в почивка. Контузеният защитник Брадли де Нойер също има проблеми с режими. Според слуховете нидерландецът ходи редовно пиян на рехабилитация.

Ръководството вече действа с твърда ръка и наскоро прекрати договора на колумбица Браян Морено именно заради проблеми с дисциплината. "Въпреки опитите на всички да го подтикнем към професионално поведение и спазване на работната етика желанието му беше друго", обявиха от клуба.

Четете още

Пот се лее в ЦСКА на празниците

Пот се лее в ЦСКА на празниците

Виенски бръснар ще спасява ЦСКА

Виенски бръснар ще спасява ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама