Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16817000 www.bgdnes.bg

Неймар, ти ли си това? Новият в "Левски" копие на суперзвездата

Фабио Лима люби секси бразилка, радва се на снега в София 

Неймар ли дойде в България? Това се питаха случайни минувачи на летище София тези дни. Оказа се, че това не е бразилската футболна звезда, а негов двойник. При това той също е футболист и бе представен като перлата в селекцията на "Левски" тази зима. 

27-годишният Фабио Лима за първи път напуска родината си и идва в Европа, за да облече синия екип. Той ще трябва да замени на дясното крило Роналдо, който беше продаден в руския "Ростов". Контрактът на кариоката е за две години и половина.

Реклама

Оказва се, че приликата му с Неймар никак не е случайна. Фабио напълно умишлено копира визията на своя идол, който на 5 февруари ще навърши 32 години. Новата звезда на "Левски" има подобна обеца на лявото ухо. И двамата имат страст към татуировките. Отстрани на врата си Неймар е изографисал надписа "Всичко е преходно", а на същото място татус има и Фабио. 

Приликите между двамата футболисти не свършват дотук - Лима пуска същата брадичка, и той е избелил зъбите си, носи подобни шапки с козирка. Остава да разберем дали и на терена поне малко се доближава до бразилския национал, който в момента носи екипа на саудитския "Ал Хилал".

Иначе Фабио е много впечатлен от снежната покривка в София, макар и съвсем малка. Бразилецът за първи път вижда сняг на живо и не пропусна да сподели това в социалните мрежи. Освен това е доста шокиран и от отрицателните температури навън, като показва термометър с градусите и емотикона със замръзнало човече.

Фабио Лима има нежна подкрепа в лицето на чаровна бразилска красавица. Нейното име е Самара, а преди година и половина двамата станаха родители на дъщеричката им Мелина. Засега нападателят ще живее в София сам, без най-любимите си, но планът е в скоро време и те да дойдат насам. Самият играч не крие, че е щастливец. 

"Животът е много щедър към мен. Искам да благодаря на Бог, че тези две човешки същества влязоха в живота ми и промениха всичко. Днес съм щастлив и пълноценен, че имам такова благословено семейство. Обичам ви, Сам и Мемел", откровен е новият нападател на "Левски". 

Четете още

"Левски" отхвърли оферти за звездите Уелтън и Хосе Кордоба

"Левски" отхвърли оферти за звездите Уелтън и Хосе Кордоба

Признаха го! Неймар е "играч" №1 за мацките

Признаха го! Неймар е "играч" №1 за мацките

Реклама
Реклама
Реклама