Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17063174 www.bgdnes.bg

Легендата на "Аарау" Петър Александров: "Сервет" е във форма преди "Лудогорец"

Швейцарците още не са взели заместник на нападателя Крис Бедиа

"Сервет" е във форма преди мачовете с "Лудогорец" въпреки допуснатото поражение с 1:2 от "Ивердон" в последната среща от първенството на Швейцария." Това коментира ексклузивно пред "България Днес" бившият национал и легенда на "Аарау" Петър Александров. Головата машина от 90-те години живее от дълго време в алпийската държава и познава отлично местния футбол.
"Сервет" приема "Лудогорец" в четвъртък в първи 1/16 финален мач от турнира Лига на конференциите. Реваншът е седмица по-късно в Разград на "Хювефарма арена".
"Преди загубата от "Ивердон", която дойде след обрат, "Сервет" имаше дълга поредица от мачове без загуба - обясни Александров. - Швейцарският отбор разполага с добри футболисти и въпреки че продадоха централния си нападател Крис Бедиа на "Унион" (Берлин), са сред лидерите в шампионата.
"Лудогорец" не отстъпва на "Сервет", шансовете на двата отбора са равни. "Орлите" поддържат добро ниво в Еворпа и са отбор, с който съперниците се съобразяват. За съжаление, годините, в които имахме много по-солидно присъствие в евротурнирите, са в миналото.

Водим разговора в деня, в който Борислав Михайлов празнува рожден ден и използвам повода да го поздравя - той също е част от най-славните успехи на българския футбол. Връщайки се в настоящето, трябва да кажа, че "Лудогорец" си извоюва правото да бъде водещият ни отбор в Европа. "Сервет" е преодолим съперник и българският шампион е способен да премине в следващия кръг в турнира Лига на конференциите.




Четете още

Халф от втория тим подсилва "Лудогорец", вижте името на таланта

Халф от втория тим подсилва "Лудогорец", вижте името на таланта

Мартин Петров КАЗА ще бие ли "Лудогорец" женевския "Сервет"

Мартин Петров КАЗА ще бие ли "Лудогорец" женевския "Сервет"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама