Реклама
https://m.bgdnes.bg/interesnite/article/17206475 www.bgdnes.bg

Фолкпевецът Крум: Щастлив съм, че вече не се дрогирам! Всеки ден спортувам!

Не съдя Диона, но трябва да се извини и да се смири

"Наркотиците са ми забравена тема. Статистиката вече е много стряскаща - когато си на гребена на вълната, когато в семейството ти има проблеми или се сблъскаш с особена среда на приятели, може да се изкушиш и залитането е голям проблем. Опасна игра е! Щастлив съм, че вече не се дрогирам, сега спортувам всеки ден, не пия и не пуша, само работя". Това каза в рубриката "Интересните" на вестника фолкпевецът Крум, познат със стотиците си хитове от близкото минало.

Според него, този начин да избягаш от действителността е много коварен и ситуацията с колежката му Диона няма място за оправдание. "Не искам да съдя хората. Познавам Диона бегло, разменили сме си думи по телефон и на живо. Но смятам, че човек трябва да носи отговорност за действията си. Едно "извинете" и смирение, мълчание би направило доста неща. Абсурдна е цялата ситуация", смята Крум. Той не обича да дава съвети, но е на мнение, че много от популярните се мислят за безсмъртни и това ги поставя в лоши ситуации. "Ще дам нещо на полицая и ще ми се размине". Но не, вече не е така и слава Богу, институциите си вършат работата", казва той.

Реклама

Колкото до участието му в риалити форматите "Сървайвър" и "Вип денс" изпълнителят е категоричен: "Не бих участвал в първото, но във второто с огромно удоволствие. В "Сървайвър" отидох като на гости, без подготовка и останах сравнително много време. Хората си правиха стратегии, бяха тренирали предварително. А аз бях най-слабичък откъм мускули. Но най-много ме измъчи хигиената там. Колкото до "Вип денс" там с Алфредо Торес стигнах до трето място", разказва Крум.

В личния живот певецът е щастлив от осем години, но не желае да разкрива човека до себе си.

"Научих се да мълча, не е нужно да споделям кого обичам", казва той.

На въпроса за селфито с министъра на финансите Асен Василев, Крум сподели за първи път: "Изписаха се какви ли не глупости по тази тема. Истината е, че отидох на първата среща, когато хората от ПП дойдоха в кв. "Бояна", където живея, за да разбера каква им е програмата. С моите съседи си направихме селфита с всички и си ги пуснахме в мрежите. Интересно е, че никой не реагира, а пуснаха моята снимка с Асен Василев месеци след това. Но здраве да е, аз съм привърженик на тези млади хора и смятам, че много промениха в управлението. Дай Боже да продължават да се случват хубави неща", сподели Крум. В момента той учи магистратура в музикалната академия, тъй като е завършил флейта в консерваторията. "Може един ден да стана и министър на културата, защо не?", смее се 37-годишният изпълнител Крум Сираков, идол на малки и големи фенове.

Четете още

Актьорът Боян Арсов: Моят дявол подкрепя всичко, което кара хората да са щастливи

Актьорът Боян Арсов: Моят дявол подкрепя всичко, което кара хората да са щастливи

Писателят Марин Георгиев: Заплашваха ме със смърт заради книгата ми за Вапцаров

Писателят Марин Георгиев: Заплашваха ме със смърт заради книгата ми за Вапцаров

Писателят Марин Георгиев: Бях при Желев, когато се самоуби дъщеря му!

Писателят Марин Георгиев: Бях при Желев, когато се самоуби дъщеря му!

Фолклегендата Еми Стамболова: Разплаквала съм Жоро Илиев

Фолклегендата Еми Стамболова: Разплаквала съм Жоро Илиев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама