Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14073555 www.bgdnes.bg

Сериалът „Вина" с втори сезон

Скоро ще има нови епизоди, обяви шефът на БНТ Кошлуков

Новината от тази вечер, и гарантирам, че актьорите още не знаят това, е, че успешният сериал по БНТ „Вина" ще продължи живота си!" Това обяви пред хилядите събрали се в центъра на гр. Сандански зрители и фенове на сериала по БНТ шефът ѝ Емил Кошлуков.

С атрактивна масова посещаемост, прожекция под небето, с количества вино и небивал зрителски интерес приключи първият сезон на един от най-гледаните родни сериали в последните години „Вина".

Реклама

Заключителният 12-и епизод на част първа се прожектира „на живо" до фонтана на площада в Сандански пред погледите на почитателите. Десетки хора ахкаха и охкаха при неочакваните обрати, съпътстващи развоя на заключителната серия, а в края на събитието изчакаха търпеливо реда си да се снимат с любимите си лица от малкия еликсирен екран.

Актьорите Влади Зомбори, Параскева Джукелова, Веселин Калановски, продуцентът и сценарист Надежда Цветкова, както и режисьорът на лентата Виктор Божинов гледаха редом и на крака заключителните минути от последната сага на БНТ сред многобройната публика на южния ни град.

Минути след финала му купонът се пренесе в частно шато, където раздумките, песните и лакърдиите продължиха до малките часове, танците се оказаха неспирни, а виното - кът.

Четете още

Режисьорът на "Вина":  Вместо "Добър ден" си казвахме "Наздраве!"
Режисьорът на "Вина":  Вместо "Добър ден" си казвахме "Наздраве!"

Режисьорът на "Вина": Вместо "Добър ден" си казвахме "Наздраве!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама