Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14241701 www.bgdnes.bg

Режисьорката Яна Титова: Имаше момент, в който мислех, че Алек не е жив в Украйна

"Изкуството може да провокира, да даде гледна точка. Има определени хора, които извършват определени действия, аз бях от тези хора, които нямаше как да не отиде в Украйна и да не помага на хората. Вече пет или шест пъти бях там".

Това каза актьорът Алек Алексиев, който заедно със съпругата си - режисьорката Яна Титова бяха гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис" на Разпети петък.

Реклама

"Имаше момент, в който мислех, че вече не е жив в Украйна. Една сутрин едното дете се събуди и плачеше, викаше: "Тати, тати", а и нямаше връзка с телефона три часа и беше ужас...В крайна сметка ми каза, че или го приемам и той го прави или не го приемаш", каза Яна. Тя обясни и че съвсем скоро ще се излъчи филмът на Алек с истории от хора от Украйна.

"Не ме е вдъхновило творчески всичко това, не ме интересуваше, имаше нещо по-важно и продължава да е по-важно, сега се опитвам да изпитвам наслада от артистичната си дейност, защото знам, че това ще ми помогне. Но това е мой вътрешен процес, при който Яна ми помага да премина. На второ място е човешкият живот, който не трябва да е подценяван никога", каза Алек Алексиев.

Артистичното, будно и активно семейство разигра кастинг игри в шоуто на Би Ти Ви, а Яна каза: "От шест филма, които съм имала, само в масовка е играл Алек", а той допълни: "Да, и 60% ме изряза в "Доза щастие".  

В навечерието на Великден, двамата разговаряха и за смирението, но и за бунта на артистите, които облякоха тениски с надпис „Морфов“ по време на тазгодишната церемония по връчването на наградите "Икар".

Четете още

Актьорът Алек Алексиев: Бях готов да тръгна да помагам в Турция

Актьорът Алек Алексиев: Бях готов да тръгна да помагам в Турция

Алек Алексиев: Нарекоха ме боклук в Деня на будителите!

Алек Алексиев: Нарекоха ме боклук в Деня на будителите!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама