Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15284430 www.bgdnes.bg

Ергенки избират Мис Велинград

Джия, Поли, Валерия и Айлин пресяват момичетата, сред които шампионка по художествена гимнастика, актриса, латино танцьорка 

Секси ергенки ще избират новата Мис Велинград.

Фолкпевицата с огромен силиконов бюст Джия и Поли са сигурни за масата на журито в известен нощен клуб в центъра на СПА столицата на Балканите. Очаква се всеки момент потвърждение от победителката във втория сезон на риалити предаването Валерия и нейната дружка Айлин.

Реклама

Новината съобщи пред "България Днес" организаторката на конкурса Краси Гешева. Красавицата, която е дипломиран психолог, лайф коуч и организационен консултант, е ангажирала и интернет сензация от тик-ток да пее на събитието, което ще бъде с благотворителен характер.

"Селектирани са 12 изключително талантливи и красиви момичета. Ще подпомогнем Център за деца и младежи с увреждания във Велинград с подкрепата на общината", каза още Краси.

Сред избраните девойки има рекордно присъствие на момичета от Велинград, сред които е носителка на много титли от международни конкурси за красота и участие в Седмицата на модата в Ню Йорк. Сред претендентките за короната още са успешна латино танцьорка и четирикратна шампионка по художествена гимнастика. Както и професионален модел, състезателка по спортни танци, актриси и вице Мис Пловдив. Всички те ще се борят да представят СПА столицата на националния конкурс "Мис България".

Организацията на конкурса преминава през неочакван скандал. Отпадна първоначално заявеното място - клуб и петзвезден хотел във Велинград, откъдето публично обявиха оттегляне от конкурса "поради независещи от нас обстоятелства и изключително безотговорното и некоректно отношение от организаторите на конкурса".

Според Краси Гешева истината е коренно различна.

"Започнахме съвместно партньорство с домакина, но започнаха много да се намесват в моята организация на работа. Държаха се сякаш съм техен служител и изискваха неща, които не са редни, при положение че не съм взела една стотинка от тях", сподели Гешева.

И уточни:"Започнаха да изискват да каня определени хора, на които да плащам. Аз съм продуцент и аз определям кой да дойде. Все пак избираме представителка за националния конкурс "Мис България", а "Мис Велинград" се наложи като най-голямото модно и културно събитие в града. Общо решение на екипа на конкурса е, че тези хора не заслужават това събитие".

Четете още

Стари ергенки напират за новия сезон

Стари ергенки напират за новия сезон

Ергенки луднаха по Барби

Ергенки луднаха по Барби

Реклама
Реклама
Реклама