Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15285097 www.bgdnes.bg

На 65 години Аня Пенчева е с тяло на топмодел

Времето лети и за известните

Вечната красавица на българския шоубизнес не крие тайната на перфектния си външен вид

И на 25 години, и на 65, който си го може, си го може!

Живото доказателство за това, че талантът и красотата не зависят от възрастта, е българската актриса Аня Пенчева.

Една от вечните дами на родния театър и кино навършва 66 години на 12 септември, но слага в малкия си джоб много от далеч по-младите дами на сцената. Как го прави? Аня не крие тайните на своя перфектен външен вид.

Реклама

"Няма ден, в който да не ходя поне по 8 км - разкрива актрисата. - Не ям мазно и сладко и слава на Бога имам добър ген. Не се налага да спазвам строги диети."

Аня Пенчева няма нито целулит, нито стрии и е горда с физическите си постижения. Само преди две години красавицата от Смолян свали 8 килограма от теглото си за снимките на втория сезон на тв сериала "Съни бийч". По това време с нейната диета се заема съпругът й Ангел Караньотов, който й поставя горна граница от 700 калории за ден, които да си набавя с домашна лимонада, риба и салати.

"Тогава замених захарта с мед и стевия - казва Аня Пенчева. - Освен това имах динамични разходки на Витоша по три пъти в седмицата. Когато много ми се яде нещо сладко, си позволявах само по един банан." Актрисата откровено разсъждава за всеки един етап от живота, през който преминава. "Не се страхувам от остаряването, но в никакъв случай не искам да остарявам кичозно и некрасиво - споделя Аня. - Да, няма нищо по-хубаво от това да си млад, красив и пълен с енергия. Но няма и нищо страшно в това да си зрял, да носиш годините си с достойнство.

Младостта продължава много по-дълго, отколкото младите си мислят. Ако не се чувстваш излишен, ако си в хармония със себе си, всичко е наред. Човек не бива да се вкопчва толкова във външността си." Пред Аня очевидно предстоят още много предизвикателства в професията и живота, а "България Днес" от сърце й желае да продължава да радва своите почитатели!

Четете още

Аня Пенчева се гневи: Нищо не е останало от Байкушевата мура

Аня Пенчева се гневи: Нищо не е останало от Байкушевата мура

Аня Пенчева пръска сексапил в черно

Аня Пенчева пръска сексапил в черно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама