Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15586799 www.bgdnes.bg

Митьо Пищова оздравя, мина на разведени мами

*След едномесечни кални бани в Поморие 

*Пак стяга конкурс за красота, от това се препитавал 

Митьо Пищова се закрепи след едномесечни кални бани в Поморие. Престоят му е подарен от близък приятел за рождения му ден навръх Голяма Богородица на 15 август.

След процедурите и почивката на морския бряг любимецът на народа се чувства като прероден. Бохемът от Арбанаси планува възстановителни процедури и в Павел баня след два месеца, като дотогава се отдава на новата си мания - разведени майки от 28 до 33 години.

Реклама

"Пълно е с такива женички и съм се насочил само към тях. Но да не са на повече от 33, че вече стават старички. Отлично знаят какво да правят в леглото, а и ще сготвят и изчистят. Идеални са и е пълно с такива - където и да погледнеш, навсякъде има разведени млади агънца. Като рано са се омъжвали и раждали - сега да видят какво е мъж. Имам вече 3990 бройки и скоро празнувам юбилейни 4000", похвали се пред "България Днес" вездесъщият Пищов.

След месец Димитър Маринов се завръща към любимото си амплоа - организирането на конкурси. Този път "Фотомодел на годината" ще бъде в прочуто заведение на Митко Пайнера в Харманли.

"От това се издържам само - провеждането на конкурси за красота и помощта на мои близки богати приятели, които обичам", каза пред вестника Митьо.

Животът на Пищова е низ най-вече от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 г. Митьо даде теле за курбан, след като мина изключително тежко през коронавируса. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му имплантират пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо преживя два инфаркта, едва не му ампутираха крака заради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка вкъщи и успя да се пребори за живота си. А след това лежа в болница и заради кръвоизлив в дебелото черво.

Четете още

6 агнета коли Пищова за ЧРД

6 агнета коли Пищова за ЧРД

(Видео) Митьо Пищова кани гаджета на Слънчака, плаща им по 500 лева

(Видео) Митьо Пищова кани гаджета на Слънчака, плаща им по 500 лева

Реклама
Реклама
Реклама