Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15760934 www.bgdnes.bg

ОБРАТ! Андреа не е блокирала Кубрат

"Не съм блокирала Кубрат", сподели попфолк певицата Андреа във вечерното шоу на Николаос Цитиридис. "Общуваме си от време на време", допълни фурията пред водещия. Русата певица лъсна в секси черна рокля от латекс, която дори опакова и ръцете й като ръкавици. Провокативната дреха подчертава всяка извивка на силиконката и със сигурност привлече окото на хиляди зрители

Андреа не пожела да говори подробно за сегашните взаимоотношения с боксьора, а предпочете да се хвали с кариерните си постижения. Скоро излезе нов неин видеоклип, където тя се целува страстно с красив мъж. Певицата си признава, че това е била първата й целувка за клип. Цитиридис се интересува повече от преживяваната целувка. "Що, искаш да го пробваш ли?" Секссимволката си позволи да се пошегува с любопитството на водещия. Въпреки че скоро е имала първата си целувка пред камера, Андреа от началото на кариерата си не се притеснява да носи по-малко дрешки, или дори да е без такива в кадър.

Реклама

Блондинката откроверничи, че пеенето е най-голямата й  любов. Нова любов в живота й, обаче, няма. "Не съм влюбена в момента", казва тя. Чалга звездата си признава, че харева мъже с характер, които се държат като истински мъже. Вероятно, певицата има високи критерии за партьор след световен шампион по бокс и трудно намира равен на него мачо.

В шоуто споделиха няколко кадри, в които тя участва в актьрски етюд. Дивата е влязла в актьорска школа, тъй като има интерес към театъра и киното. За нейна жалост, не е успяла да завърши курса си, тъй като не е могла да се доспив. "Дори ми излизаха торби под очите", оплаква се артистичната личност. Андреа не може да допусне да не бъде в топ форма. Тя твърди, че всяка жена трябва да гледа своята външност.

Въпреки това, сексбомбата има професионално отношение към актьорската дейност. Споделя, че няма проблем да играе ролята на пълна грозна жена, ако се налага.

За да тества колко се е развил актьорският талант на Андреа, Цитиридис я предизвиква на драматичен етюд в ефир - лирично четене на текст. Този текст не бе никой друг, а хитовата песен на самата Андреа "Хайде Опа". Цитирис предизвика смях с неговото неизбежно комично представяне, а Андреа впечатли публиката със своята прочувственост.

 

Четете още

Андреа плаче! Изпуснала сватбата на Златка

Андреа плаче! Изпуснала сватбата на Златка

Андреа с нов нервен срив

Андреа с нов нервен срив

Бомба! Андреа блокира Кубрат Пулев на пиянско парти, бил най-подлият човек

Бомба! Андреа блокира Кубрат Пулев на пиянско парти, бил най-подлият човек

Кубрат Пулев: Промених се след раждането на децата

Кубрат Пулев: Промених се след раждането на децата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама