Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15904556 www.bgdnes.bg

Силвия Кацарова и Росица Кирилова разплакаха пенсионери

Вечни български хитове до дупка огласиха НДК

На рожден ден като на рожден ден!

Това обявиха от сцената на зала 1 на НДК водещите Драгомир Драганов и Наско Стоянов и представиха най-големите звезди на българската естрада с техния сборен празничен концерт "С обич и песен". На вчерашния ден се навърши точно година от първия такъв, който продуцентът Евгени Боянов направи, като събра легендарни БГ изпълнители. Всички те с песните си обиколиха страната и зарадваха няколко поколения фенове.

Реклама

Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Тони Димитрова, Росица Кирилова, Мими Иванова и Развигор Попов, Мая Нешкова и Кирил Икономов, братя Аргирови, Нелина, Елвира Георгиева, Росица Борджиева, Роксана Белева, дует "Шик" и "Тоника СВ", балет "Електра" разплакаха от умиление не само възрастните, но и младите в залата. Великата Йорданка Христова излезе на сцената да представи колежката си Силвия Кацарова и да спомене за юбилейния си концерт, който е на 21 ноември пак в НДК. Данчето бе придружена от сестра й Лили, която другата седмица заминава за Щатите и няма да присъства на празника й.

В залата прозвучаха хитове като "Учителко, целувам ти ръка" на Роси Кирилова, "Кой ще каже какво е любов" на "Тоника СВ", дуетът на братя Аргирови и Тони Димитрова - "Срещу вятъра", Мая Нешкова с "Честит рожден ден", "Коминочистачът" на Елвира Георгиева, "Просто те обичам" на дует "Шик" и много други.

Публиката обсипа с цветя любимците си, като през цялото време пя и танцува с тях.

Освен президента Първанов Кристиян Вигенин и съпругата му Милена Ангелова уважиха събитието.

Четете още

Силвия Кацарова: Преживях много унижения в живота!

Силвия Кацарова: Преживях много унижения в живота!

СКАНДАЛ! Силвия Кацарова пее "забранените" си песни

СКАНДАЛ! Силвия Кацарова пее "забранените" си песни

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама