Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15964569 www.bgdnes.bg

Деян Донков: Влюбвам се в Радина от телевизора

"Всеки път се влюбвам все повече, като видя Радина на екрана", признава Деян Донков. Актьорът хлътва, когато показват кадри на половинката му в предаването "На кафе" по Нова телевизия. 

Донков споделя как се справя с ролята на шеф Лагадинов в сериала "Алея на славата". 

"Трудно се справям с това да съм сериозен. Не че се отнасям несериозно към професията, но аз лично имам нагласа, когато снимам да се подържам в конидция чрез забава - разкрива актьорът. - Докато чакам, не искам да увисвам като прани гащи. Трябва да поддържам едно ниво на възбуда."

Реклама

Деян Донков смята, че ролята оказва влияние върху живота му. "Обичам да готвя и искам да се развивам в тази посока. На този етап актьорското майсторство може да ми е просто хоби", пошегува се актьорът.

 Артистът разказва и интереснии истории от живота му. Една от тях е бягство от детската градина. "Тя се намираше близо до болницата, в която майка ми работи и до днес. Исках да отида да я видя. Прескочих оградата, трябваше да пресека само един булевард и се озовах при моргата. Имам някакъв спомен от това. Беше притеснена и тъй като наскоро имаше подобен случай със сина ми, вече знам как се е чувствала."

Четете още

Деян Донков побелява, но остава Дон Жуан

Деян Донков побелява, но остава Дон Жуан

Вижте в кой град се зарежда Деян Донков

Вижте в кой град се зарежда Деян Донков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама