Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16128386 www.bgdnes.bg

Знойната румънка Мадалина пак НАЛИТА на Гришо

Последните месеци бяха като влакче на ужасите, споделя Димитров

Мадалина Геня промени коренно отношението си към Григор Димитров след страхотното му представяне в Париж. Само два дни след като го нападна жестоко в инстаграм, бившата на българина смени тона.

"Гордея се с теб", написа румънката след загубата на Григор от Джокович на финала, качвайки стори със снимка на Гришо.

Реклама

Изненадващо послание от страна на моделката и актриса, след като избухна срещу българина наскоро.

Два дни по-рано румънката обяви Григор за лъжец и кръшкач.

"Имам твърде голяма класа, за да говоря за лъжци и хора, които изневеряват. Не искам да имам нещо общо с теб. Дължиш постиженията си и на мен! Факт!", написа тогава Мадалина.

Според приближени до Димитров не негова изневяра е повод за края на кратката им връзка. Макар да не искат да влизат в подробности, пред "България Днес" хора от обкръжението на българският тенисист обясниха, че Мадалина е в основата на раздялата. Добавят, че сдобряване между двамата вече е невъзможно.

Самият Григор за първи път намекна колко трудни са били последните месеци за него. Именно това бе и причината за сълзите му след края на финала с Новак Джокович, който загуби. Димитров захлупи лице в кърпата си и се разплака. Ноле го видя и прекъсна интервюто си на корта, за да отиде да го утеши.

"Благодаря за подкрепата на публиката, последните три месеца бяха влакче на ужасите. Достигането до финала значи повече за мен, отколкото предполагате", заяви Димитров.

Имайки предвид доброто му представяне на корта през тези три месеца, не е трудно да се досети човек, че Григор визира личния си живот. Още повече че срокът съвпада с последната му поява заедно с Мадалина на фестивала в Кан след US Open.

Четете още

Гришо не се вълнува от балотажа

Гришо не се вълнува от балотажа

Джокович уби мечтата на Гришо за титла от Париж

Джокович уби мечтата на Гришо за титла от Париж

Реклама
Реклама
Реклама