Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17334786 www.bgdnes.bg

СЕНЗАЦИЯ! Христиана от "Ергенът" е бременна! Вижте от кого!

Една от най-скандалните и противоречиви участнички в "Ергенът" - психоложката Христиана Манова, която напусна любовното риалити призна с половин уста в "Преди обед", че е бременна.

Новината русокосата фурия сподели под сурдинка и не каза повече подробности. Знае се само, че бащата е настоящият й приятел, с когото се събрала след предаването "Ергенът".

Реклама

Христиана Манова от Кюстендил е една от най-одумваните и скандални участнички в новия сезон на "Ергенът". Устатата блондинка, която работи като училищен психолог, още в първия епизод сподели, че произхожда от известно семейство и всички в Града на черешите и сливите я познават.

Оказва се, че Христиана не е преувеличила и баща й Валери Манов е бил военен и военновъздушен аташе на България в Босна и Херцеговина. В годините назад е заемал и други високопоставени длъжности.

Скандалната Христиана е била омъжена допреди две години. Бившият й съпруг се казва Иван. Под венчилото двамата минали през 2020 г. Сватбата била изключително пищна и с много гости, а лично бащата на участничката в "Ергенът" я отвел до олтара. За тържеството се говорило дни наред в цял Кюстендил.

Каква е причината да се стигне до развод обаче, така и не става ясно, но Христиана и Иван са се разделили по взаимно съгласие, като в момента той вече има нова жена до себе си. А явно и Христиана също.

Четете още

Култовата Христиана си тръгна от "Ергенът"

Култовата Христиана си тръгна от "Ергенът"

ИЗПОВЕД! Маги разтърси Ергенът и сподели тежката си история, сравни се с Дебора

ИЗПОВЕД! Маги разтърси Ергенът и сподели тежката си история, сравни се с Дебора

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама