Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17714507 www.bgdnes.bg

Звездата на "Манчестър Сити" Фил Фодън чака трето дете, а е само на 23 г.

23-годишната звезда на "Манчестър Сити" вдига бебешко парти с гаджето

Звездата на "Манчестър Сити" Фил Фодън чака трето дете едва на 23 години. Шампионът на Англия и приятелката му Ребека сами разкриха радостната новина. Двамата вдигнаха голямо бебешко парти, изцяло декорирано в син цвят. Предполага се, че бебето ще е момче, но бъдещите му родители засега не разкриват пола му. В партито се включиха и двете деца на Фил и Ребека - четиригодишният Рони и момиченцето Тру, което е само на годинка. Щастливото семейство позира за множество снимки, а Ребека гордо показа наедрялото си коремче, облечена в дълга синя рокля.

Техният син Рони също сподели красивите снимки. Въпреки че е само на 4 г., момчето има собствена страница в социалните мрежи, която е следвана от невероятните 3,8 млн. души. Малкият е нещо като талисман на "Сити" и е обожаван от феновете на "гражданите". Рони дори вече изкарва пари от социалните мрежи, след като родителите му сключиха договор за реклама от негово име с известна марка за дрехи.

Фодън и Ребека са заедно още от деца и се запознават на тийнейджърско парти. Футболистът на "Манчестър Сити" стана за първи път баща едва на 18 години и дори присъства на раждането. Двойката имаше сериозни проблеми преди време заради няколко забежки на Фодън. По време на лагер на националния отбор на Англия той и съотборникът му Мейсън Грийнууд канят две момичета в хотелската си стая. Твърди се, че Фодън прави секс с 19-годишна исландка, а Грийнууд с нейната приятелка. По-късно момичето на Фодън разкрива всичко пред пресата в Англия и двамата футболисти са отстранени от лагера на националния отбор. При друг случай преди две години Ребека вдигна публичен скандал на Фил по време на почивка в Корфу. Най-вероятно приятелката на футболиста е видяла снимки с други момичета в телефона му, твърдят очевидци. "Да не мислиш, че съм някаква глупачка", крещяла Ребека насред хотела в Корфу според свидетели.

Четете още

Порномацка луда по Пеп Гуардиола

Порномацка луда по Пеп Гуардиола

Певицата Уна Хийли се покая:
Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Певицата Уна Хийли се покая: Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Фил Фодън сваля нова мацка

Фил Фодън сваля нова мацка

Гаджето на Фил Фодън го хвана в крачка

Гаджето на Фил Фодън го хвана в крачка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама