Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/11896197 www.bgdnes.bg

Гаджето на Фил Фодън го хвана в крачка

Ребека истерично крещи по сгафилия футболист

Звездата на "Манчестър Сити" Фил Фодън отново е хванат в издънка. Неговата приятелка Ребека му вдига невероятен скандал на плажа по време на почивката му на остров Корфу. Скандалният момент става пред очите на десетки шокирани летовници.

Всичко започва, след като Фодън влиза да поплува в морето. През това време неговата половинка започва да рови в телефона му, където явно намира нещо смущаващо. По-късно Фил се връща при приятелката си, която вече е побесняла. Ребека започва да крещи по футболиста в луксозното плажно заведение, което принуждава охраната да изведе принудително двамата от заведението. Сцената е заснета на видео от шокирани туристи, които са познали шампиона в английската Висша лига. На кадрите се чува как Ребека вика по Фоудън: "Ти за луда ли ме мислиш?". Най-вероятно приятелката на футболиста е видяла снимки с други момичета в телефона му, твърдят очевидци. Фодън отказвал да позира заедно с фенове, но когато до него се приближат красиви девойки, ситуацията бързо се променя.

Реклама

"Мисля, че е свързано с други жени - коментира свидетел на случката пред "Дейли мейл". - Изглеждаше, че той отказваше снимки, но когато жените се приближиха до него, беше различно. Това беше сбиване между футболист и приятелката му. Тя крещеше и крещеше. Бяха тук само за деня. Всичко започна долу на плажа. Беше наистина агресивно и интензивно. Тогава дойдоха до бара и тя му крещеше. Такива неща обикновено не се случват тук."

Фил е на почивка заедно с Ребека и нейните родители. И изглежда, двойката има подобни проблеми всеки път, когато са във ваканция. "Не можем да те заведем никъде, защото това винаги се случва!", крещи приятелката по футболиста. Двамата са заедно от тийнейджъри и вече имат две деца, въпреки че Фодън е на 22 години, а Ребека само на 20. Преди две години Фодън се замеси в друг скандал. На лагер на националния отбор на Англия той и съотборникът Мейсън Грийнууд канят две момичета в хотелската си стая. Фодън прави секс с 19-годишна исландка, а Грийнууд с нейната приятелка. По-късно момичето на Фодън разкрива всичко пред пресата в Англия, а двамата футболисти са отстранени от лагера на националния отбор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама