Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/12459817 www.bgdnes.bg

Фил Фодън сваля нова мацка

Връзката на футболиста с майката на двете му деца виси на косъм

Когато Фил Фодън стана баща едва на 18 години и връзката с ученическата му любов Ребека Кук гореше с пламъка на страстта, той беше сочен за пример.
Изглеждаше така, сякаш този талантлив футболист е способен да изгради здраво семейство, което да бъде опора за една бляскава спортна кариера.
Сега Фодън е на 22, има второ дете, но и куп неприятности на главата си. Играчът на "Манчестър Сити" е следен под лупа и на медиите не убягва фактът, че той е харесал снимки на красавицата Холи Бърнс по бельо.


На предизвикателното фото русокосата хубавица е легнала в сластна поза и не крие почти нищо от своите прелести.
Според източник на таблиоида "Сън" Фодън и Холи са имали само невинен флирт. Но за всички е ясно, че Бърнс е зашеметяващо момиче и лесно може да омагьосва мъжете. На всичко отгоре тя в момента е необвързана и дори участва в телевизионно шоу за хора, които си търсят половинка.
Не е трудно да се предвиди каква ще бъде реакцията на Ребека Кук, която не съумя да скрие шокиращ изблик на ревност по време на семейна почивка на гръцкия остров Корфу.
Скандалната история се разиграва пред очите на десетки шокирани летовници в края на юни. Фодън влиза да плува в морето, през това време неговата половинка започва да рови в телефона му, където явно намира нещо смущаващо. По-късно Фил се връща при приятелката си, която вече е побесняла. Ребека започва да крещи по футболиста в луксозното плажно заведение, което принуждава охраната да изведе принудително двамата от заведението. Сцената е заснета на видео от шашардисани туристи, които са познали шампиона в английската Висша лига. На кадрите се чува как Ребека вика по Фоудън: "Ти за луда ли ме мислиш?".
Най-вероятно приятелката на футболиста е видяла снимки с други момичета в телефона му, твърдят очевидци.
Изглежда, двойката има подобни проблеми всеки път, когато са във ваканция. "Не можем да отидем никъде, защото това винаги се случва!", крещи приятелката по футболиста.
Преди две години Фодън се замеси в друг скандал. На лагер на националния отбор на Англия той и съотборникът Мейсън Грийнууд канят две момичета в хотелската си стая. Фодън прави секс с 19-годишна исландка, а Грийнууд с нейната приятелка. По-късно момичето на Фодън разкрива всичко пред пресата в Англия, а двамата футболисти са отстранени от лагера на националния отбор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама