Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18180462 www.bgdnes.bg

Завистлива колежка иска да раздели Деян и Радина

Заради роли в театъра

Заедно са, макар че сега той е на Карадере с децата, а тя репетира, категоричен е бащата на актрисата

Завистлива колежка пуска слухове за раздяла на една от най-стабилните актьорски двойки в гилдията - тази на Радина Кърджилова и Деян Донков. Според клюките двамата от година и половина вече не живеят под един покрив заради изневяра от страна на Донков. От обкръжението на актрисата обаче са наясно коя е жената, която пуска злокобните стрели по адрес на все още влюбената двойка. Най-вероятно девойката се цели в роли, които Кърджилова получава, тъй като напоследък кариерата й след второто майчинство е във възход.

Реклама

"Не са ми казвали за раздяла между тях. Щяхме да знаем, неверни неща са това. Ако говорим за раздяла, в момента наистина има такава, но физическа - Деян сега е в Карадере с децата на каравана, а Радина репетира в Народния театър в пиесата "Медея". Това са сериозни твърдения и смятам, че ако има нещо такова, ние, близките, първи ще знаем."

Това каза пред вестника бащата на Радина Кърджилова - художникът Христо Кърджилов. Той не се нае да гадае защо и откъде са тръгнали слуховете за разлъка между дъщеря му и Деян, но обясни, че Радина в момента е много търсена и постоянно работи.

"Не може да вдигне глава от постановки, което всъщност е и много радващо, защото я харесват", казва щастливият татко.

И наистина, след майчинството Радина има повече представления от Деян, а извън тях снима сериал на морето заедно с Койна Русева, Теодора Духовникова и Мария Каварджикова.

В нета двамата продължават да "държат" общите си снимки, а последната е от рождения ден на Донков миналия август. "Честит рожден ден, Коти! Благодаря ти, че преобръщаш света ми и ме държиш над повърхността. Обичам те", написа Радина. Кадърът не е последван нито от снимки за Нова година, нито за Великден. Радина обаче обясни, че вече не ползва мрежите, за да снима децата и мъжа си, а основно за инфлуенсърство, т.е. да рекламира различни стоки и да представя себе си.

Четете още

Радина Кърджилова лъсна по зърна

Радина Кърджилова лъсна по зърна

Деян Донков не хвърля боклука разделно, не събира и капачки (Снимки)

Деян Донков не хвърля боклука разделно, не събира и капачки (Снимки)

Радина покори Белоградчишките скали

Радина покори Белоградчишките скали

Синът на Радина и Деян стана на 3 г.

Синът на Радина и Деян стана на 3 г.

Реклама
Реклама
Реклама