Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18187951 www.bgdnes.bg

Страшна изповед! Иво Аръков прецакан и осъден от най-добрия си приятел, жена му умира

Предателства, подигравки и трагедии се редят едни след други в живота на секссимвола на БГ киното Иво Аръков, който преживява подигравки заради килограми, профуква пари за два апартамента за бизнес с приятел, който го прецаква, а за капак губи жена си. Тежките признания на звездата от сериала „Фамилията" идват в предаването „Животът по действителен случай".

Иво е подмамен от един от най-добрите си приятели, който се завръща от САЩ в България, да се захване с ресторантьорски бизнес и да завъртят мексикански ресторант. Аверът твърди, че няма никакви пари, но има разработен план за бизнес с ресторанта. Успява да омае Аръков, който вади пари за два апартамента и половина в София и ги влага в заведението. Приятелят не дава нито стотинка, но се изявява като главен готвач и управител на фирмата. Заради бизнеса актьорът се вкарва в страшен филм – сутрин тича за репетиции, след това търчи по задачи за ресторанта, представления, отново чистене в ресторанта, след което се прибира да поспи 3 часа и всичко се повтаря отново и отново. Колегите от театъра започват да му се сърдят за неадекватното му поведение.

Реклама

На втория месец аверът бизнесмен решава, че ресторантът не го кефи, става и си заминава. Оставя Аръков да се оправя сам, който се озовава без спестявания, без главен готвач и без управител. На всичкото отгоре ортакът успява да осъди Иво за присвояване на дялове от бизнеса. Всичко това съсипва и връзката му с тогавашната му изгора Мика, с която така или иначе не вървят добре заради състезанието между двамата за любовта на публиката и светлините на прожектори.

Въпреки всички ужаси не това е най-тежкият период на Аръков. Най-депресивният период за любимеца на българската публика се оказва смъртта на следващата му любима, която му е била и съпруга. „След като се разделих с Мика, реших, че не искам повече любовни отношения от хора в бранша, с жена, която да не е конкуренция, да не търси медийно внимание", спомня си Иво. Така се хваща с рускинята Женя, която е адвокатка. Всичко върви по мед и масло и двамата дори се женят, докато тя не се влюбва в неговата професия и не решава, че ще става актриса. По това време Аръков вече иска деца, но за да може Женя да се развива като актриса, няма време за деца. Той й помага да влезе в университета, но именно това започва да ги отдалечава един от друг. Двамата се разделят, а малко след това, през 2021 г., Женя умира в Лондон, като Иво така и не разбира каква е причината за смъртта й. „Не е ковид", категоричен е той, но не знае какво е всъщност.

Младежките години на Иво преминават не по-леко. Оказва се, че секссимволът дълго е бил подиграван, защото е бил дебел и дори така го наричали: Дебелия. Много пъти свалял и качвал килограми, като общо свалил 80 кг, а от всичко това тялото му се деформирало. Явно всичко вече си е на мястото, защото Аръков събира погледите на не една и две фенки.

Четете още

Аръков глези гаджето в Италия

Аръков глези гаджето в Италия

Иво Аръков тръгва по нов път след фурора в "Капките"

Иво Аръков тръгва по нов път след фурора в "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама