Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18196314 www.bgdnes.bg

Участник в "Игри на волята" е обвинен в кражба на хранителни продукти

Участникът във втори сезон на "Игри на волята" Николай Стефанов е обвинен в кражба на хранителни продукти. Кражбата е записана от камерите в обекта, а собственик на магазина твърди, че Ники няколко пъти задига хранителни продукти от тях. Случаят е от София. На кадри от магазина, се вижда как мъж на няколко пъти слага хранителни продукти в панталоните си, след което не ги плаща.

"Кражбата стана в рамките на един час. Липсва кашкавал, два пакета сирене, руска салата, спагети. Мъжът идва няколко пъти. Дойде, взе си бира, която плати, и открадна спагети. След това дойде отново. Плати бира и взе другите продукти". Това разказа в ефира на "Здравей, България" по Нова тв собственикът на магазина Валентина Филипова.

"Установихме, че ни липсват продукти, които не сме продали. След като разпитах служителите си - установихме, че нито един от тях не е продал тази стока. Тогава прегледахме записите от камерите и установихме кражбата", допълни тя. По думите ѝ мъжът е участник във втори сезон на "Игри на волята", като подсказва, че е Николай, без директно да казва името му. "Фенове сме на шоуто. Мъжът стана известен там с 35-те филийки майонеза, които изяде. Разпознахме го. Той дори се представил на дъщеря ми и я помолил да му зареди телефона", подчерта тя. Филипова посочи, че мъжът не е дошъл втори път. "Опитах да се свържа с него, но безуспешно. Не съм се обаждала в полицията", заяви тя.

Четете още

Ралица Паскалева с бебето в  "Игри на волята"

Ралица Паскалева с бебето в "Игри на волята"

Дени от "Игрите" сантиментална за ЧРД

Дени от "Игрите" сантиментална за ЧРД

Филип от "Игри на волята" РАЗКРИ любимата му част от женското тяло

Филип от "Игри на волята" РАЗКРИ любимата му част от женското тяло

Звезди от "Игри на волята" орисаха бебето

Звезди от "Игри на волята" орисаха бебето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама