Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18696731 www.bgdnes.bg

ЖЕГА във футбола! Сираков с най-сексапилната половинка

Сравняват жената на наставника на "Лудогорец" с Барби

Временният треньор на "Лудогорец" Захари Сираков вече спечели престижен приз, макар и извън терена. Той може да се похвали с най-сексапилната половинка сред колегите си в България.

Съпругата му Ирина събира погледите, където и да се появи. Блондинката има тяло, на което не една и две манекенки биха завидели. Омагьосва и със сините си очи.

Реклама

Неслучайно е единствената половинка на старши треньор в българския футбол, която има своя фенстраница в инстаграм. Самата тя има близо 38 000 последователи в социалната мрежа. Мнозина я сравняват с любимата на момиченцата кукла Барби.

Ирина вече влезе и в ролята на модел. Тя позира с луксозното бельо, което едната от дъщерите на Димитър Иванков - Анжела, създава. Направи го за една от колекциите на марката. Тя се снима заедно с дизайнерката и сестра й Стела, която е професионален модел.

Ирина и Захари са заедно от тийнейджърските си години. И двамата са от Смолян. Женят се през 2005 година. Имат син Алекс, който в момента е част от школата на "Лудогорец" и е тръгнал по стъпките на баща си.

Докато Сираков играеше в Русия, половинката му постоянно привличаше вниманието на местните медии с външния си вид.

Ирина е част от група футболни съпруги, които са приятелки още от годините на мъжете им в "Левски". В нея влизат Мариета на Георги Иванов-Гонзо, Мирена на Станимир Стоилов, Теодора на Цанко Цветанов, Диана на Мариан Христов и Десислава на Димитър Иванков. Преди няколко години към тях се присъединиха и бившата половинка на Благой Георгиев - Христина Витанова, и фолкпевицата Ариа. Групата е изключително задружна и винаги когато имат възможност, се събират.

Четете още

Стойчо Стоев: Отпадането от Шампионската лига е трагедия

Стойчо Стоев: Отпадането от Шампионската лига е трагедия

Сираков води "Лудогорец" срещу "Левски"

Сираков води "Лудогорец" срещу "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама