Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18948007 www.bgdnes.bg

Цецо от "Семейни войни" двойник с Николай Гигов

И двамата се радват на щерки, Ели Гигова роди тайно от мистериозен чужденец в Белгия 

Уникални двойници се оказаха телевизионният водещ Цветомир Иванов и популярният бизнесмен Николай Гигов. Цецо от "Семейни войни", както е по-известен нисичкият актьор, има абсолютно същите черти на лицето, както и прическа като оръжейния бос. Оказва се, че бившият собственик на футболния клуб "Локомотив" (Сф) е батко с цели 11 години на комика.

Реклама

Въпреки това приликите между двамата са очевидни. Трапчинките на бузите им, когато се усмихнат - също. В житейски план и двамата са бащи на по една дъщеря. И докато Цецо е на екран всеки делничен ден в ефира на Нова телевизия, то Гигов изчезна от публичното пространство, откакто през 2015 година реши да се оттегли от футбола завинаги.

Бизнесменът отпразнува своя 63-ти рожден ден само преди дни - на 16 септември. Роден е в София. Освен с търговия на оръжия се занимава още с предприятия за преработка на отпадъци. Обича да играе тенис и често се изправя с ракета в ръка на корта срещу бившия премиер Бойко Борисов. Любопитно е, че през 90-те години той се опитва да стане президент на ЦСКА, но губи в гласуването от боса на "Мултигруп" Илия Павлов.

Баща е на журналистката Ели Гигова. Когато преди точно 10 години години тя участва във "ВИП Брадър", татко й признава, че не я е гледал нито веднъж в предаването. От доста време насам 42-годишната красавица избяга от светските среди у нас. "България Днес" научи, че тя тайно е станала майка в края на 2021 година. Мъжът й е чужденец, но тя го пази в пълна дискретност. Гигова се е устроила да живее в Белгия, където преди време работеше като асистентка на евродепутатката тогава Илияна Йотова, днес вицепрезидент на България.

Водещият на телевизионната игра "Семейни войни" Цецо е роден е на 20 май 1972 г. в Плевен. Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Крикор Азарян. Играе в Държавния театър в Перник, театър "Българска армия" и сатиричен театър "Алеко Константинов". Телевизионната му кариера започва в Нова телевизия като водещ на първия сутрешен блок "Почна се". Играе главна роля в телевизионния филм на БНТ "Корави старчета" (2011), а във филма "Корпус за бързо реагиране" се превъплъщава в ролята на компютърен гений. Прави стендъп комедията "От високо с насмешка", занимава се е с частна парти агенция. 

И той има една щерка, която носи името Калина. Хвали се, че тя вече е по-висока от него. "Най-голямото чудо в живота ми е дъщеря ми! Преди се забавлявах много, но след като тя се появи, приоритетът се смени. От всичко, което ми беше приоритет, сега тя е на първо място", категоричен е Цветомир. Наскоро актьорът си построи къща на село и обожава да почива там. Признава, че е голям майстор на скарата. 

"Всяка следваща година е по-добра, по-усмихната, по-весела и по-успешна. Всяка сутрин, която се събуждам, благодаря и продължавам нататък с усмивка", казва Цецо. Мечтата му е да мине с кола най-дългия път без прекъсване по суша - от Кейптаун, Южна Африка, до Магадан, Русия - приблизително 22 980 км. 

Четете още

Вярвате ли му? Цецо от "Семейни войни" не знае отговорите

Вярвате ли му? Цецо от "Семейни войни" не знае отговорите

Скандални признания в "Семейни войни"! Блондинка живее в апартамента на бивш и кара колата на друг бивш

Скандални признания в "Семейни войни"! Блондинка живее в апартамента на бивш и кара колата на друг бивш

Реклама
Реклама
Реклама