Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4120509 www.bgdnes.bg

Кончита Вурст пя на Евгени Минчев

СНИМКИ: БОРИСЛАВ ТРОШЕВ

Сензацията на "Евровизия" Кончита Вурст пя на ухо на Евгени Минчев. Мъжът с брада и рокля се появи на партито на рождения ден на светския лъв. Кончита демонстрираше видимо близки отношения с Евгени, а гостите се питаха кога са станали толкова опасно близки.


За пореден път Минчев успя да направи истинска сензация, заблуждавайки всички присъстващи на събитието. В ролята на Кончита Вурст влезе роден коафьор. Приликата между двамата обаче бе поразителна. Приятелят на Евгени се справи успешно със задачата да заблуди всички. Той дори говори на немски с гостите, за да е още по-успешна дегизировката му. Единствено татуираната му ръка издаваше самоличността му. Кончита има само една малка татуировка на лявата ръка, а родният му двойник далеч повече.

Реклама


 Самият Евгени отклоняваше въпросите на присъстващите дали това е истинската Кончита Вурст. Дори Есил Дюран и Йорданка Христова, които бяха гости на Евгени, не се усъмниха в първия момент. Есил се щракна с фалшивата Кончита. Някои от гостите дори опитаха да пипната брадата на Вурст, за да разберат дали е истинска.
Минчев събра точно 51 госта на ВИП партито си в "Шератон", с което отпразнува 51-вия си рожден ден. Негова дама бе мис Плеймейт Елена Кучкова. Облечена в златна рокля с дълга цепка, Кучкова посрещаше гостите заедно с рожденика.


Тя подари на рожденика негов портрет, а Жени Калканджиева го зарадва с копринен шал и златен кръст със сапфири. Жени се появи само за кратко със сина си Георги. Буйното хлапе обаче не я остави и секунда на спокойствие и шефката на "Визаж" изпусна купона. Тя не видя как Евгени пя с Ивана и Есил Дюран, които се раздадоха на сцената.


Лорд Минчев не скри всички поздравителни писма, които е получил за рождения си ден. Похвали се, че дори Мая Манолова - зам.-председател на парламента, както и  министърът на културата д-р Петър Стоянович са го поздравили.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама