Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4367263 www.bgdnes.bg

Секси баклава за Веско

Иво АНГЕЛОВ

Секси баклава приготви младата изгора на народния любимец Веселин Маринов - Първолета. Облечена във възбуждаща червена рокля и обула червени обувки на висок ток, мадамата точи, подрежда и пече баклава за любимия, докато самият той я снима. Баклавата е била с много захар и локум, което е истински афродизиак. Какво е ставало след консумацията й можем само да гадаем и завиждаме.
Красивата русенка е способна да приготвя всякакви ястия и десерти, с които да угажда на половинката си.

"Освен че готви умопомрачително страхотно и вкусно, Първолета винаги се старае да изпробва и учи нови рецепти. Обича да се глези и да си угажда много по отношението на храната. Предполагам, че и Веско е щастлив от сръчността на гаджето си", признаха пред вестника хора, които са се докоснали до сготвените шедьоври. Любимите й храни пък са сьомга и суши.

Реклама

Първолета обичала често да кани гости в дома си и да им предлага изискани ястия. Тя не се ограничавала само с готвенето, но и правела красиви аранжировки на масата за хранене. Страстта си към готвенето младата дама наследила от майка си Красимира, която също се слави с отлични способности в кухнята.

Бащата и майката на Първолета са известни в Русе като заможни хора със собствен бизнес, които имат хотел. Именно там девойката раздавала на персонала от сготвените изкушения, а служителите оставали видимо доволни от ястията й.

Вероятно вкусните гозби на Първолета са основната причина Веселин Маринов да качи няколко килограма през последните месеци и да изглежда видимо наедрял. И докато младото гадже на певеца иска да излиза по заведения и постоянно да се среща с хора, то изпълнителят настоява за дискретност и да се избягва публичността на отношенията им. Така наскоро русенката се завърнала от почивка в Дубай, но тъне в мистерия дали е била в арабската страна заедно с любимия си, или е била придружавана от приятели.

Това е и причината любимата на Веско да ходи на дискотека в родния си град Русе заедно с приятелки. Маринов дори не я придружил на сватбата на нейна близка, въпреки че бил поканен. Певецът се тревожел, че снимките им може да се появят навсякъде в публичното пространство. Лятото двамата отидоха на море в Гърция, за да са далеч от хорските погледи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама