Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4367449 www.bgdnes.bg

Майката на Албена: Вулева се подиграва с Минчев!

"Албена се подиграва с Минчев и му гледа сеира! Тя никога не може да е приятелка с този човек!" - това призна майката на Албена Вулева – Людмила, по повод неочакваната дружба на дъщеря й с Евгени Минчев.

"И защо изкарват дъщеря ми двулична, като тя е най-добрата там?" - допълва още майката.

Людмила е влязла в ролята на най-върлия защитник на скандалната водеща. От началото на шоуто родителката на Албена се бори със зъби и нокти да се докопа до студиото на Големия брат, където да коментира участието на дъщеря си.
Още след изборите на 5 октомври Людмила побесня, че продуцентите са обявили кой за кого е гласувал в къщата.

Реклама

"Дъщеря ми ще ги съди, когато излезе! Нямат право да изнасят подобна информация!" - обяви публично майката на Вулева в социалната мрежа.
Родителката на устатата блондинка е повече от убедена, че щерка й е най-достойната да спечели шоуто, всички останали участници са й под нивото.

"Албена е най-изучената, най-интелигентната и много добре вижда как другите се излагат. Само може да им се подиграва в лицата!" - категорична е майката на Вулева.
Коментатори, водещи и всички хора от екипа на "Биг брадър" попадат под словесните удари на Людмила. Близки до нея издават, че от влизането на Албена в риалити формата майка й е изпаднала в истинска емоционална криза, която влияе зле на здравето й и скоро трябва да потърси помощта на психолог.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама