Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4369022 www.bgdnes.bg

Крисия няма време за гадже

Лили АНГЕЛОВА

"Слави не е ментор на Крисия, но той и хората от "Ку-ку бенд" направиха всичко по силите си, за да може да се изявим в един от най-важните европейски форуми."

Това сподели майката на талантливото дете-чудо Крисия Тодорова - Ангелина Попова.

Само след няколко седмици тя и двамата музикални таланти, близнаците пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови, ще вземат участие в музикалния конкурс "Детска Евровизия 2014“ в Малта с помощта на БНТ и Би Ти Ви. Двете медии обединиха усилията си, за да може България да има свои представители в надпреварата, която събира най-талантливите деца на Европа. Конкурсът ще се проведе на 15 ноември в столицата Валета.

Реклама

"Изключително сериозно се подготвяме за форума. Крисия няма време нито за гаджета, нито за игри, защото продължава да е ученичка в разградското училище и ходи всеки ден на танци и солфеж. Основната работа свърши преподавателката й Свилена Дечева", допълва г-жа Попова. Майката на чаровното момиченце е изгледала всички конкурентни песни досега, пуснати в интернет, и е категорична, че по-добра песен от "Планетата на децата" на момиченцето й не е чула. "Имаме шансове да спечелим. Първоначалната идея си беше на дъщеря ми за песента. Ивайло Вълчев нахвърли текста след това. Но Криси е боец и отива да спечели", казва г-жа Попова.

Все пак 9-годишната ководеща на Слави не се притеснява от конкурса и приема представянето си там като поредното състезание. "Надявам се да удържи на напрежението, но засега е спокойна. Знам, че когато става дума за този конкурс, постоянно се говори, че има нагласени места. При децата обаче не смятам, че така ще се получи", обясни още пред "България Днес" майката на Крисия Тодорова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама