Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4370262 www.bgdnes.bg

Синът на Стефан Данаилов – Владимир: Ламбо напира за внуче

Лили АНГЕЛОВА

"Татко иска внуче и аз ще направя всичко възможно това да се случи по-скоро, след като с Виктория се оженим тук."

Това сподели пред "България Днес" синът на големия ни актьор Стефан Данаилов - Владимир, дни преди отново да излети за Щатите с гаджето си Виктория.
Двамата влюбени дойдоха само преди няколко седмици, за да се запознае Виктория с бащата на Влади - Стефан Данаилов.

Реклама

"Много пъти бяхме заедно като семейство. Баща ми харесва бъдещата ми жена, защото тя е тиха, скромна и не се натрапва. Радва се за мен, защото съм намерил момичето, което страшно много обичам и се разбираме. Разбира се, подканя ме по-бързо да го направя дядо и това, дай Боже, ще се случи в най-скоро време", сподели Владимир Данаилов.
В момента извънбрачният син на Ламбо е в Шумен, където се среща със златар, разбира се, по работа.

"Еее, не искам да ви споделя дали е заради халките ни за сватбата, или не. Това не интересува никого, само нас с Вики", отговори през смях на въпрос, дали поръчва пръстени за сватбата си, Влади Данаилов.

Миналата седмица двамата влюбени изкарали известно време с майката на Данаилов-младши - Ирен Кривошиева, и мъжа й Николай. Всички били на морето, където се забавлявали като деца с различни игри и домашните си любимци - кучетата.

"Естествено, че се виждах и с баща ми. При това много пъти. Знам, че се е оправил и последните му изследвания са положителни. Това много ме радва, защото той промени изцяло виждането за живота си, стана по-мек. Ето, сега разбрах и че е купил къща, където смята да си почива от светската суета. Точно това ще спаси душата му, защото ще загърби простотията човешка", каза още Влади.

В един от последните разговори, когато баща и син са говорили, Стефан Данаилов е споменал за завещанието, което направил, ако, не дай Боже, нещо се случи с него.
"Каза ми, че за всички щяло да има по малко, за да не се караме. Обясних му, че не искам да си говорим за това. Това не ме вълнува. И той го знае. Знаете ли, преди време, когато бях във "ВИП брадър" риалити формата и получих парите след това, ги раздадох на бедни и болни хора. След като си свърших хонорара, баща ми много се учуди на този мой жест. Сега, след като мина доста време от тази случка, ми сподели, че се гордее с мен. Че от моята постъпка е имало смисъл", разказва Данаилов-младши.
Иначе с днешната дата Влади на няколко пъти е масажирал баща си по специален начин, на който се научил на курсовете по кинезитерапия, които завърши преди повече от месец.

"Чрез този масаж се отпушват чакрите или каналите, през които минава енергията в телата ни. И така тялото само оздравява. Облекчението за хората идва от ръцете ми и това ми е нещо като дарба. На много хора помогнах по този начин. Но не знам дали ще се занимавам с това занапред", сподели синът на Ламбо, който освен масажи е завършил и финанси в престижен щатски колеж.

Реклама

Сега на Влади му предстои да съдейства на приятелката си Виктория, която тази година се дипломира като преподавател по етикет в Щатите.
"Помагам й и чрез нея и аз се уча на дисциплина. Това е нещото, което най-много ми липсва, защото съм много свободолюбив", обяснява характера си Влади.
Веднага след като стъпил на родна земя, Данаилов-младши се обадил на всичките си бивши съквартиранти от шоуто "ВИП брадър", за да им поиска прошка за нещата, които е изрекъл за тях след предаването.

"Смятам, че участието беше най-голямата грешка в живота ми. Урок е ми е, да. Сега спирам с всички интервюта и светската суета. Трябва и аз като баща ми да се променя. Има още неща, които не харесвам в себе си, и ще се боря да ги премахна", смята Влади Данаилов.

Само след дни симпатичният 29-годишен младеж отново ще замине за Щатите, но без майка си. На нея й предстои да издаде втората си книга тук, а той ще се върне у нас отново след Нова година.

"Защо бързам пак да си дойда ли? Ами защото искам по-често да съм съм с любимите си хора. Нямаме време, а и никой не знае какво ще му се случи утре, нали?", завършва философски синът на Стефан Данаилов - Владимир.

Виктория: Бащата на Влади е невероятен!

"Бащата на Влади е невероятен! Запознахме се и смятам, че той е същият като сина си - възпитан, талантлив и свободолюбив. Мисля, че ме хареса и се зарадва, че двамата с Влади смятаме да се оженим, когато аз завърша." Това сподели 28-годишната Виктория, която е от Западна Вирджиния. Тя е осиновена дъщеря на свръхзаможна републиканска фамилия и никога не е била лишавана от нищо.


Цялата фамилия е богата

Семейството на Стефан Данаилов също е заможно. Сестрата на Ламбо - Росица Обрешкова, която има две деца, е наследила имоти от бившия си съпруг.
Мария, покойната жена на актьора, оставя на внуците от единствения си син от предишен брак с Вили Цанков - продуцента Росен Цанков, ценности, апартаменти и къщи в две села. Имотите са придобити, след като тя сключва брак със Стефан Данаилов. Правният мир сочи, че и той и синът му Влади Данаилов имат право да претендират за половината от общото имущество на семейството.

Реклама
Реклама
Реклама