Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4370635 www.bgdnes.bg

Бившият на Кучкова: Заряза ме, търси богаташ

Плеймейтката Елена Кучкова зарязала бившия си приятел, защото искала богат мъж. Екслюбимият й Стефан Роглев е танцьор, който години наред работи в заведение в Слънчев бряг. Двамата с Кучкова известно време били партньори не само в живота, но и изкарвали прехраната си заедно, като забавлявали гостите в заведението.
Парите, спечелени на пилона, били прекалено малко за амбициозната плеймейтка. Елена инвестирала в себе си повече от 10 хил. лева. Слага си голямо количество силикон и става еротична танцьорка.

"Тя сама си плати операциите. Докато бяхме заедно, Елена не е била нито меркантилна, нито глезла", откровен е бившият приятел. Той не крие, че Кучкова си търси по-богат мъж.

Реклама

"Смятам, че това са нормални неща за хубаво момиче като нея. Разделихме се в добри отношения и досега сме много близки", казва Роглев. Елена дълго драпа да спечели конкурса "Мис Плеймейт". Силиконката, която се прослави като най-голямата глезла в къщата на "ВИП брадър", се забърка в скандал именно преди конкурса. Тогава друга кандидатка - Джулиана Гани, обяви, че за титлата на Кучкова някой е платил 20 хил. лева.

"Нямам представа кой я поддържа, но от познати знам, че си купува дрехи от "Илиянци". Не е срамно да си купуваш дрехите оттам. Просто не си е платила сама", избухна тогава Гани.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама