Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4463669 www.bgdnes.bg

Софка ражда ЛЪВ

Бременната фолкпевица Софи Маринова очаква да роди през август второто си дете, сподели изпълнителката пред "България Днес".

Както стана ясно в началото на седмицата, Софка е бременна на 39 години с втори наследник, но името на бащата остава неизвестно.
"Младо и красиво момче, с което прекарахме една нощ, е бащата на бебето. Но не искам да казвам нищо за него, не искам и той да знае" - категорична е гласовитата изпълнителка.

Реклама

Маринова е едва в началото на бременността и от суеверие не е искала да казва на никого за бебето. Емоциите обаче надделели и изпълнителката разказа за вълнението, което изпитва, очаквайки братче или сестриче на вече порасналия Лоренцо.
Продуцентът на Софка - Крум Крумов, е решил да затвори най-сетне устата на певицата, смятайки, че прекалената й искреност може да повлияе негативно на кариерата й.

"Крум ми забрани да говоря много, защото вече достатъчно се разприказвах пред медиите. Но какво да се прави, щастлива съм и си говоря всичко" - разказа Софи пред "България Днес".

"Ще ходя постоянно на доктор, даже сега отивам да видим как е бебчето. Трябва да пия витамини, да се пазя, че съм на възраст и трябва да съм внимателна" - вълнува се Софи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама