Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4898815 www.bgdnes.bg

Веско Маринов прецаква РОБИ УИЛЯМС

Веселин Маринов се учи от Стоянка Мутафова. "Кой е този Робин Уилямс? Не е българин, нали?", коментира неотдавна Стоянка по повод смъртта на великия актьор.
А днес Веско Маринов казва: "Кой е този Роби Уилямс? Аз съм най-якият пич с микрофон в ръка!"
Нечувана дързост от трубадура от Полски Тръмбеш! Вдига концерт на морето в деня, в който Роби Уилямс ще разцепи Бургас. И докато единият е на феста "Спирит ъф Бургас", другарят ще вие глас на площада в Поморие.
Датата е 7 август - това е точно три дни след рождения ден на Веско, който става на 54 г. Турнето е кръстено "Предпоследна глътка лято" и ще мине през Обзор, Албена, Каварна, Балчик и Бяла, Варна, Созопол и Несебър.


Роби Уилямс бил сериозно притеснен, когато разбрал, че изпълнителят на "Горчиво вино" има изява на 7 август в района. Затова лошото момче на Англия ще вади коз от ръкава в Бургас. Към края на концерта той е обещал, че ще дръпне момиче от публиката и ще я заведе в специално изградено на сцената легло.
Отсега нашенките са се наточили за Роби Уилямс и мечтаят да забременеят от него на сцената - пред очите на цяла България!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама