Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4904202 www.bgdnes.bg

Кристина Димитрова се прецака сама


Певицата Кристина Димитрова и младият изпълнител на "Х фактор" Сабатин Гогов си тръгнаха с празни ръце от конкурса"Бургас и морето". Макар песента им "Сладолед" да се смяташе за един от фаворитите, те не попаднаха дори във финалната тройка.
Причина за това се оказа снимка, направена в първата конкурсна вечер. Кристина позира усмихната заедно с дуетния си партньор и дългогодишния си приятел Орлин Горанов. За зла участ именно Горанов е един от членовете на конкурсното жури тази година заедно с Дани Милев, Митко Щерев и Стефан Димитров. След като фотосът се появява във Фейсбук, тръгва поредна лавина от недоволство.
"За пореден път конкурсът е нагласен. Много ясно, че Горанов ще гласува за Кристина." Това са само част от коментарите в интернет. За да се избегне нов скандал с конкурса, песента на Димитрова е порязана и не получава никаква награда.
Победител е позабравеният певец от "Стар Академи" Ивайло Колев. Песента му "Вече знам" спечели и наградата на журито, и тази на публиката. Текстът е дело на Живко Колев, а музиката и аранжиментът на Светослав Ломбошки.
След победата си Ивайло разкри, че се надява кариерата му да потръгне отново.
"Това ще остане моето най-специално представяне на фестивал, защото имам няколко грандиозни загуби. Първата от 2005 година, когато загубих драматично финала на Star Academy и го изживях много тежко. След това имах няколко изяви на "Евровизия", но този път сякаш получих цялото Божие просветление като компенсация за всичко, което съм преживял", разчувства се Ивайло. Тази година форматът на ДБургас и морето" бе по-различен от всякога. Четиричленното жури в лицето на Орлин Горанов, Дани Милев, Митко Щерев и Стефан Димитров оценяваше 12-те изпълнители в реално време, за да няма спекулации, каквито имаше в предходни издания на фестивала.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама