Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4904297 www.bgdnes.bg

Латинка Петрова ожени щерка

                Латинка Петрова ожени щерката

Кеца пее на жената на Билалов и шаферката Пипи

Лили АНГЕЛОВА

"Струва си човек да живее, за да види щастливи най-любимите си хора. За това мислех през цялото време на сватбата на дъщеря ми."
Това сподели актрисата Латинка Петрова, която вчера ожени красивата си щерка Линда Джонголова на светска сватба в голф клуб "Света София" в Равно поле.
Известната ни комедиантка подари на Линда пари кеш, както и почти всички от 150-те гости на събитието.
"Дадох й пари, които са от моите деди. Преди години те са трупали за разлика от нас, ние сега живеем ден за ден. За бракосъчетанието си боядисах косата огненочервена, досущ като Петя Буюклиева някога", сподели Латинка пред "България Днес".
На цялата сватба актрисата танцувала и се радвала на Васил Найденов, който държал на крака всички гости с големите си хитове.
"Най-изненадани от българските ни обичаи бяха дечицата на Билалов, когото познавам от дете. Той дойде и с японската си жена. На всички им се разтопиха сърцата от евъргрийните, а Васко Драганов, който водеше събитието, ни спука от смях", разказа още Петрова.
На събитието не е имало хора и народна музика, тъй като зетят на актрисата - бизнесменът Траян Николов, бил поканил само чуждестранни гости.
"Имаше гърци, англичани, словенци, румънци, разностранни групи и никой не пожела да пуснем хоро", каза Лати. Една от забавните случки били думите на Васко Драганов точно преди заветното "да" на младоженците. "Каза - сега е време всички жени около Траян да върнат ключа от апартамента му. И излезе едно бабе от познатите му. Падна голям смях", сподели актрисата.
В края на церемонията шаферките на Линда, нейни съученички, начело с Петя Дикова-Пипи, облечени в еднакви рокли в екрю, едва не се сбили за букета, хвърлен от булката. "Настанаха смях и хаос, но само бурята успя да ни изненада, нищо друго. Сега ще почиваме със съпруга ми в Гърция, а децата вече са на морето", щастлива е 71-годишната актриса.

                                                                                                                                       

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама