Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5173493 www.bgdnes.bg

50 БОНА ЗА КЛИП даде Андреа

Иска да покаже, че и сама се справя 

Андреа наби сума пари за новия си видеоклип, научи "България Днес".
Към 50 хиляди лева е инвестирала половинката на Кубрат Пулев във видеото на "Страст", новата песен, която тя пее в комплект с румънската девойка Отилия и бившия рапър Шаги. Продуцент е румънецът Кости, с когото Андреа често работи.
Модерното видео започва и свършва с цигански ритми, а по средата изпълнителите се опитват да се изявят в жанровете поп и хип-хоп.


През цялото време на екран се виждат четири неща - Андреа лежи и надига вой с еротичен поглед в очите, Отилия се кълчи и мяука, а Шаги се държи като Фики Стораро. Четвъртият и най-важен елемент са женските задници, които се клатят и са заснети отблизо.


Клипът бързо набира популярност и се харесва на фенове от цял свят, каквато е мечтата на Андреа. Боксьорското гадже цели без думи да каже на бившия си шеф инж. Митко Димитров, че и след напускането на "Пайнер" ще се справи с кариерата.
Самата тя дори се похвали, че американски сайт е включил името й в статията "6 чуждестранни артисти, които да следим в Америка през 2016 г.".
Междувременно Андреа обяви, че песента й от 2010 г. "Хайде хопа" на 9 декември т.г. е достигнала заветните 20 милиона гледания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама