Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5175734 www.bgdnes.bg

Старухата Пугачова залюбва узбек. Ала се опъва като барабан

Съветският динозавър на руската естрада е забравила на колко е години

Ала Пугачова вече е опъната до неузнаваемост, за да изглежда с половин век по-млада.
Примадоната на руската естрадна сцена се появява в зашеметяващ вид на фотосесия, заснета във вилата й. Ала е изпипала лицето си до такава степен, че бабите на нейната възраст само могат да й завиждат. По думите на Пугачова това се дължи основно на децата й.


"Децата за мен - това е стимул за живот. Когато съм с тях, забравям на колко години съм", споделя в интервю Пугачова.
Според изпълнителката на шлагера "Арлекино" снимките от фотосесията не са обработвани по никакъв начин. Дъртите фенове на звездата са убедени, че освен пластичната хирургия Ала трябва да е благодарна за вида си и на фотошопа.
"Редно е да си признае, че в реалност не изглежда така. Никой не може да ме убеди, че 66-годишна старуха може изведнъж да се преобрази и да свали 25 години. Как става това, ако не с хирургия и фотошоп? Не вярвам в магии", коментира почитател, възмутен от нереалния вид на любимата си певица.

Реклама


В отговор на нападките срещу абсурдния й вид Пугачова лаконично отговаря:
"След раждането на близнаците Гари и Лиза се чувствам много по-млада."
Все пак всички са наясно, че Ала не е биологична майка на децата си. Преди две години сурогатна майка ги дари на руската дива и 39-годишния й мъж Максим Галкин. Именно за това и феновете са в недоумение защо Пугачова не си признава, че снимките й са обработени, а се оправдава с децата си. Неоспорим факт е, че през последната година родената в Москва Ала Борисовна сваля повече от 50 кг.


Освен че шокира с неузнаваемия си вид, около името на знаменитата певица се шушука и за нова интимна връзка. За нова нейна изгора спрягат именно личния й стилист Алишер. Младият узбек е неотлъчно до шефката си и според злите езици това никак не се нрави на съпруга на Пугачова. Грандамата категорично отрича клюките по свой адрес и твърди, че Алишер й е като брат, но Галкин се тресе от ревност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама