Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5177877 www.bgdnes.bg

След финала на "Биг брадър" Деси Слава мъртвопияна

 Звездите запиваха до зори, Джино налази Антония Петрова

Мъртвопияна се появи фолкпевицата Деси Слава часове след финала на "Биг брадър ол старс".
Чалгарката, която се оказа любимка на публиката и стана големият победител в шоуто, се натряска до козирката на парти по случай края на риалити сезона миналата вечер, видя "България Днес".


Оспорваната победа бе извоювана със симпатиите на 65% от зрителската аудитория. Втори остана футболистът Ваня Джаферович. На трето и четвърто място се класираха Ваня Червенкова и Евгени Минчев. Победителката Деси Слава ще получи награда луксозен автомобил.
В елитен столичен клуб Големият брат събра на пищно тържество едни от най-видните звезди, живели под покрива на Големия брат тази година, както и част от хората, които ги коментираха. Център на внимание беше Деси, която под влиянието на силните емоции обръщаше чашките една след друга.

Реклама


Това съвсем не е първият случай, в който изпълнителката на "Бели нощи" се появява на градус. Преди няколко седмици Деси Слава пя във видимо нетрезво състояние в препълнена чалготека в Пловдив. За това алармираха пред вестника посетители на клуба, втрещени от неадекватното поведение на блондинката.
Мълвата гласи, че проблемите на Деси с чашката са започнали след драматичната раздяла на певицата с любимия й Зарко. ММА боецът, който беше гост в "Биг брадър" и скандалите с изпълнителката бяха водеща тема в предаването, на няколко пъти се опита да спре екслюбимата си да пие.


Според близки до ММА боеца Зарко и чалгарката съвсем скоро ще заживеят под един покрив и нещата между тях ще се подредят. Точно заради това и мускулягата влязъл в къщата при бившата си, за да й покаже, че още държи на нея.


Деси Слава не беше единствената, която отпусна душата си и си пийна порядъчно. Останалата част от звездите също наблегнаха на силните алкохолни напитки.
Сред звездните гости на купона бе и победителят от "ВИП брадър" - Джино. Бианкалана без свян налази бившата миска Антония Петрова и цяла вечер не се отлепи от нея, използвайки всеки повод, за да я хване я за бедрото, я за друга част от тялото. Блондинката от своя страна отвръщаше на ласките на младока, поласкана от вниманието му.


Скандални фотоси от партито показват Джино в коренно различна светлина. Българинът от американски произход без срам ухажва миската, обарвайки я пред всички и целувайки я страстно.
Поп певицата Кристина Димитрова, Кали, Преслава и шоуменът Къци Вапцаров също уважиха купона на Големия брат и се забавляваха до зори.
Бойкот на шумното парти обяви Евгени Минчев, който цяла вечер така и не се появи. Лорда бил жестоко обиден, че не стана той големият победител. Въпреки че пиар агентът се закле, че ще дари колата подарък за благотворителност, в крайна сметка трябваше да се задоволи с бронзовия медал в шоуто.


Ваня Червенкова също не беше сред присъстващите. Класиралата се на четвърта позиция бизнес дама предпочела да остане с щерка си Никол, вместо да пиянства с бившите си съквартиранти.

Реклама
Реклама
Реклама